Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη χάνει τα λογικά της

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη χάνει τα λογικά της

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη χάνει τα λογικά της

Οι Σταματάκηδες έρχονται αντιμέτωποι με τον χειρότερό τους φόβο. Ο γάμος του Μαθιού μετατρέπεται σε εφιάλτη… Ο γαμπρός οδηγείται στο κελί του, με αποτέλεσμα η Καλλιόπη να καταρρέει, στη σειρά Σασμός.

Γράφει η Ιωάννα Παναγιώτη από το Youfly.com

Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως μετά τον Αστέρη, σειρά έχει ο Μαθιός. Τρέμει στην ιδέα πως θα δοθεί εντολή δολοφονίας, μέσα στη φυλακή! Μάλιστα, πιστεύει πως εάν ο Άγγελος τελικά δολοφονήθηκε, τότε σίγουρα έχει μερίδιο ευθύνης σε αυτό..

Έτσι, δίχως δεύτερη σκέψη, οδηγείται στο τμήμα και ομολογεί. Φωνάζει πως εκείνη σκότωσε τον Άγγελο, εξαιτίας της διαφωνίας τους με τα χωράφια. Ο Αντώνης Φαραγκιαδάκης αναγκάζεται να την συλλάβει, παρόλο που μέσα του γνωρίζει πως όλα αυτά γίνονται για να γλιτώσει ο Μαθιός άλλη μια φορά.

Η Καλλιόπη στη σειρά Σασμός
Η Καλλιόπη κλείνεται στις φυλακές, αφήνοντας ελεύθερο τον Μαθιό. Εκείνος, μαζί με τον Αστέρη, αναζητούν λύσεις για να σώσουν την μητέρα τους, παρόλο που όλο το χωριό έχει στραφεί εναντίον τους.

Η παράνοια ξεκινά
Όταν ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει στην Κρήτη, ο πανικός κυριεύει την Καλλιόπη. Μαθαίνει πως ο φονιάς του αντρός της επέστρεψε, αναζητώντας εκδίκηση. Αυτό την κάνει να υποφέρει στην ιδέα πως, όσο είναι εκείνη φυλακισμένη, τόσο τα παιδιά της κινδυνεύουν.

Η Καλλιόπη αρχίζει να ωρύεται μέσα στο κελί, να ικετεύει για βοήθεια στη σειρά Σασμός. Ουρλιάζει πως ο πραγματικός φονιάς είναι ελεύθερος στην Κρήτη και πως ο κίνδυνος είναι τεράστιος για όλους. Βέβαια, κανείς δε την ακούει.. Τότε είναι που αρχίζει να χάνει το μυαλό της.

Δείτε σχετικά άρθρα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚηδεία Φ. Φίνου: Κούρκουλος με Καζάκο κρατούν το φέρετρο και η Αλίκη σπαράζει….
Επόμενο άρθροΜίλτος Τεντόγλου: Αποθεώθηκε στην απονομή του χρυσού μεταλλίου