Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Ο Σταύρος μαθαίνει τι γίνεται πίσω από τη πλάτη του και...

Σασμός: Ο Σταύρος μαθαίνει τι γίνεται πίσω από τη πλάτη του και αντιδρά

Σασμός: Ο Σταύρος

Σασμός: Ο Σταύρος μαθαίνει τι γίνεται πίσω από τη πλάτη του και αντιδρά

Η σχέστη του Σταύρου με την Αργυρώ οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος. Ο Αστέρης δεν έχει πάψει να δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον και την Αργυρώ και εκέινη όλο και αποκρυνέται από τον Σταύρο χαμένη στις σκέψεις της.

Ενώ όλη η οικογένεια των Βρουλάκηδων θρηνεί τον χαμό του Άγγελου η Αργυρώ δείχνει απόμακρη απ’ όλους και αρχίζει τις συναντήσεις με τον Αστέρη που την πολιορκεί.

Ο Αστέρης κάνει τα πάντα για να την πείσει για την αθωότητα του, πλησιάζοντας την μέρα με τη μέρα όλο και περισσοτέρο και επίμονα. Ο Σταύρος θα καταλάβει τι γίνεται πίσω από τη πλάτη του και θα τους παρακολουθήσει.

Βλέπει μπροστά στα μάτια του τον Αστέρη να κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Αργυρώ και ταράζεται. Ενώ ο ίδιος φέρθηκε στην οικογένεια με τον καλύτερο τρόπο και τους έκανε συμπαράσταση όλο αυτό τον καιρό βλέπει την Αργυρώ μπερδεμένη και ακόμα ερωτευμένη με τον Αστέρη.

Η Αργυρώ ξεσπά σε κλαμμάτα και πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του Αστέρη. Οι δυό τους φαίνεται πως δεν έχουν ξεπεράσει τον μεγάλο έρωτα που ζήσανε και ο Αστέρηε παίρνει κουράγιο να συνεχίσει την διεκδίκηση μέχρι τέλους.

Ο Σταύρος δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Μην αντέχοντας αυτό που είδε πλησιάζει τον Αστέρη και του υπενθυμίζει πως τον θεωρούσε φίλο του. Του λέει πως τους είδε αγκαλιά μαζί και δεν κρύβει την οργή του.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Η Αργυρώ ακούει συνέχεια το μήνυμα του Αστέρη – Σκέφτεται τη ζωή που είχαν και πονά

Ο Αστέρης Σταματάκης δεν θα αρνηθεί τίποτα και θα παραδεχτεί πως είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Έτσι ο Σταύρος αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη οριστικά, και να κεχάσει για πάντα την Αργυρω.

Τι θα γίνει όμως με τον μικρό Πετρή και την αλήθεια που του έκρυβε η Αργυρώ τόσο καιρό; Πως θα αντιδράσει ο Αστέρης όταν μάθει πως είναι δικό του παιδι;

Αναμένουμε λοιπόν στις 29 Σεπτεμβρίου με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του ΑLPHA!

Δείτε σχετικά άρθρα:

Ο Παύλος Βρουλάκης θα είναι απρόβλεπτος και σκληρός σαν πέτρα

Ο Νικηφόρος δείχνει το πραγματικό εκδικητικό του χαρακτήρα

Ο φονιάς του Άγγελου, ο Κώστας, έγινε καπνός!

Ο αγνώριστος Μαθιός που αποκτά 3 νέους εχθρούς στον β’ κύκλο!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΜίλτος Τεντόγλου: Αποθεώθηκε στην απονομή του χρυσού μεταλλίου
Επόμενο άρθροΗ γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος θύματα πλεκτάνης