Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Άπιστος Spoiler: Ο Αλί στην εντατική σε τραγική κατάσταση

Άπιστος Spoiler: Ο Αλί στην εντατική σε τραγική κατάσταση

Screenshot (44)

Άπιστος Spoiler: Ο Αλί στην εντατική σε τραγική κατάσταση. Ο Βολκάν και η Ασιγιά θα ζήσουν τον χειρότερό τους εφιάλτη. Ο μικρός Αλί θα οδηγηθεί στην εντατική σε τραγική κατάσταση, στη σειρά Άπιστος. Ένα φρικτό του λάθος θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο, με την οικογένειά του να καταρρέει…

Σύμφωνα με το Youfly.com η Ασγιά πραγματοποιεί μία μεγάλη εκδήλωση στο σπίτι της, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την Πρωτοχρονιά. Στην αγκαλιά της έχει τον Αράς, ενώ γύρω της βρίσκονται αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο Αλί ζητάει από την μητέρα του να περάσει το βράδυ στους φίλους του. Η Ασιγιά του δίνει το ελεύθερο, γνωρίζοντας πως το παιδί της ταλαιπωρήθηκε ήδη αρκετά με το νέο του σχολείο στην Κωνσταντινούπολη.

Το λάθος του Αλί
Οι φίλοι του Αλί συνεχίζουν να τον προκαλούν. Μπορεί να επέστρεψε στην παλιά του καθημερινότητα, όμως δύσκολα μπορεί να προσαρμοστεί. Ο Αλί, ερωτευμένος με μία συμμαθήτριά του, κάνει τα πάντα για να την εντυπωσιάσει.

Έτσι, το βράδυ της πρωτοχρονιάς, οι φίλοι του τον προκαλούν να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο. Ο Αλί παίρνει το αμάξι, δίχως δεύτερη σκέψη και ξεκινά το ταξίδι σε επικίνδυνους δρόμους…

Ξάφνου, όταν η κοπέλα δίπλα του τού δίνει ένα φιλί, ο Αλί χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να τρακάρει. Όλα γύρω του σκοτεινιάζουν… Το τηλέφωνο της Ασιγιά και του Βολκάν χτυπά, με τους δύο πρωταγωνιστές να καταρρέεουν.

Ο μικρός Αλί οδηγείται στην εντατική, στη σειρά Άπιστος. Το σοκ όλων είναι τεράστιο. Η Ασιγιά λυγίζει στα πόδια του Βολκάν, βγάζοντας σπαρακτικές κραυγές.. Κανείς δε μπορεί να τους βοηθήσει.

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗyoufly.com
Προηγούμενο άρθροΜία σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Αλίκης και του Δημήτρη
Επόμενο άρθρο«Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα», δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας για την Ρούλα Πισπιρίγκου