Αρχική RETROLOVERS Σπάνια Φωτογραφία: Η Ρίκα Διαλυνά με τον Μάρλον Μπράντο

Σπάνια Φωτογραφία: Η Ρίκα Διαλυνά με τον Μάρλον Μπράντο

rika
Ανεδείχθη Σταρ Ελλάς και 5η Μις Υφήλιος το 1954. Την ίδια χρονιά πραγματοποιεί το ντεμπούτο της και στον κινηματογράφου με την ταινία «Το ποντικάκι» των Γιώργου Ασημακόπουλου και Νίκου Τσιφόρου.

Σπάνια Φωτογραφία: Η Ρίκα Διαλυνά με τον Μάρλον Μπράντο.

Εχει ρίξει χαστούκι στον Γουόρεν Μπίτι, έχει απορρίψει τον Μάρλον Μπράντο, έχει λατρευτεί από το κοινό και τους μεγάλους σκηνοθέτες !

Η ίδια η Ρίκα Διαλυνά σε παλιότερη συνέντευξή της έχει πει:

Με τον Μπράντο γνωρίστηκα όταν πρωτοπήγα στην Αμερική για τα Καλλιστεία. Τότε να πω ότι το εισιτήριό μου το είχε πληρώσει ο πατέρας μου, που μου έλεγε πάντα: “Προχώρα σε ό,τι σου δίνει η μοίρα”. Λοιπόν, μας είχαν πάει να παρακολουθήσουμε ένα γύρισμα και σε εκείνη την ταινία πρωταγωνιστούσε ο Μάρλον. Ολα τα κορίτσια πήγαν να τον πλησιάσουν. Εγώ δεν πήγα και ξαφνικά τον βλέπω να έρχεται αυτός σε μένα. Μου λέει: “Τι κάνεις το βράδυ;”. Τον ρωτάω γιατί. “Θέλω να βγούμε μαζί για φαγητό”. Του λέω: “Δεν μπορώ”. “Μα θα είναι μαζί μας κι ένα άλλο ζευγάρι, ο Λόρενς Ολίβιε και η Βίβιαν Λι”. Το άκουσαν οι δημοσιογράφοι κι έγινε τεράστιο θέμα. Πώς ένα κοριτσόπουλο είπε όχι στον Μάρλον Μπράντο! Με τεράστια γράμματα. Αυτό έχει μείνει στην Ιστορία».

ρικα διαλυνα

Διαβάστε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔΥΠΑ: Με 3 μόνο δικαιολογητικά μπαίνουν στον λογαριασμό σου 249 ευρώ το μήνα
Επόμενο άρθροΛιζέτα Νικολάου: Οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα