Αρχική RETROLOVERS Κώστας Ρηγόπουλος – Κάκια Αναλυτή: Σπάνιες φώτο του γάμου τους

Κώστας Ρηγόπουλος – Κάκια Αναλυτή: Σπάνιες φώτο του γάμου τους

κάκια αναλυτή

Κώστας Ρηγόπουλος – Κάκια Αναλυτή: Σπάνιες φώτο του γάμου τους. Ο Κώστας Ρηγόπουλος και η Κάκια Αναλυτή ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1955 και σε σύντομο χρονικό διάστημα, μόλις τρεις μήνες μετά τη γνωριμία τους, παντρεύτηκαν.

Η Κάκια ήταν τότε μόλις 18 χρονών! Σπούδαζε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, όπου δίδασκε ο μέγας Δημήτρης Ροντήρης. Ο Κώστας Ρηγόπουλος ήταν 25 χρονώ και έκανε τα πρώτα του βήματα στο θέατρο. Είχε τελειώσει τη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου.

Δείτε ακόμα: Δείτε την Μίρκα Παπακωνσταντίνου στην μοναδική φωτογραφία του γάμου της με τον Δάνη Κατρανίδη

Οι γονείς της Κάκιας δεν συμφωνούσαν με τον έρωτα αυτό και την απόφαση ενός γάμου σε τόσο μικρό διάστημα γνωριμίας. Ο Κώστας δεν είχε καταξιωθεί ακόμα στον χώρο του θεάματος και δεν είχε σταθερό εισόδημα για να συντηρήσει μια οικογένεια. Ο έρωτας τους όμως ήταν τόσο δυνατός και επίμονος που κατάφερε τους γονείς της Κάκιας να δώσουν την ευχή τους.

Ο έρωτας που κράτησε μέχρι το θάνατο

Έμειναν μαζί για 46 χρόνια, έως το 2001, που τους χώρισε ο θάνατος του ηθοποιού. Ο Ρηγόπουλος πέθανε σε ηλικία 70 ετών, μετά από τρίμηνη νοσηλεία στο Θριάσιο Νοσοκομείο με βαρύ εγκεφαλικό. Η σύζυγός του κατέρρευσε. Από τότε, όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι, άρχισε να μαραζώνει.

Το μεγάλο δέσιμο που είχαν οι δύο ηθοποιοί, αποδείχτηκε για τελευταία φορά, την 1η Ιουνίου του 2002, όταν η Κάκια Αναλυτή έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, προδομένη από την καρδιά της. Πολλοί είπαν, ότι δεν άντεξε τον χαμό του συντρόφου της ζωής της και πήγε να τον συναντήσει.

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠοια διάσημα αδέρφια είναι στην σπανιότατη φωτογραφία;
Επόμενο άρθρο«Σέρρα –Η ψυχή του Πόντου» με τη Χρύσα Παπά στο Θέατρο ΠΟΛΗ