Αρχική RETROLOVERS Σταμάτης Κόκκοτας: Το κατάβρεγμα με σαμπάνια με Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ

Σταμάτης Κόκκοτας: Το κατάβρεγμα με σαμπάνια με Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ

1968-9-20 (6) ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σταμάτης Κόκκοτας: Το θρυλικό γλέντι με Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ – Το κατάβρεγμα με σαμπάνια

Νέα μόδα στα μπουζούκια (Περιοδικό Επίκαιρα 20/09/1968)

Το σπάσιμο των πιάτων στα “μπουζούκια” είναι πλέον αναχρονισμός! Την περασμένη Παρασκευή το βράδυ εγκανιάστηκε νέα μόδα στο παραλιακό κέντρο του Ελληνικού που τραγουδάει ο Κόκοτας (“Όνειρο Απατηλό”). Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, με την παρέα τους ήρθαν στο κέφι, το μετέδωσαν και στους θαμώνες του κέντρου και (ώρα 3.30 π.μ.), αφού είχε σκεπαστεί πλέον η πίστα με σπασμένα πιάτα, άρχισε ξαφνικά ο… πόλεμος της σαμπάνιας. Η νέα και κατά πολύ ακριβότερη αυτή τη φορά μόδα ξεκινάει από την Αλίκη που καταβρέχει τον Κόκοτα. Ο Κόκοτας αντεπιτίθεται με άλλη σαμπάνια και μουσκεύει τη Βουγιουκλάκη. Ο αφρός πετιέται με δύναμη στα διπλανά τραπέζια και το κατάβρεγμα… μεταβάλλεται σε “αμόκ”. Ο φακός των “Επικαίρων” συνέλαβε όλες τις φάσεις του τρελού γλεντιού.

Σταμάτης Κόκκοτας Αλίκη Βουγιουκλάκη (3)Στην αρχή ήταν όλα τυπικά και ήσυχα. Ο Σταμάτης Κόκκοτας χαιρέτησε το ζεύγος με υπόκλιση και ένα χειροφίλημα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τίποτα δεν πρόδιδε αυτό που θα ακολουθούσε.

Σταμάτης Κόκκοτας Αλίκη Βουγιουκλάκη (2)Η Βουγιουκλάκη χόρευε με πολύ κέφι εκείνη τη βραδιά στην πίστα με τον Κόκκοτα και την παρέα της. Σε λίγο αρχίζουν να καταβρέχουν ο ένας τον άλλον με σαμπάνια. Η Αλίκη εγκαινίασε τη νέα μόδα: Κατάβρεγμα με σαμπάνια! Πρώτος της στόχος ήταν οι φαβορίτες του Κόκκοτα και μετά οι θαμώνες του κέντρου.

Σταμάτης Κόκκοτας Αλίκη Βουγιουκλάκη (1)Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με το πατροπαράδοτο ”σπάσιμο πιάτων” ενθουσιασμένος χορεύει ζεϊμπέκικο και όρμα στη καρέκλα η όποια έγινε κομμάτια. Δεν είχε μείνει τίποτα στη θέση του. Ο Δημήτρης είχε βγάλει το πουκάμισο του και κατέληξε να φορέσει σαν φέσι την σαμπανιέρα για το τσιφτετελι. Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου χόρεψε επίσης με την ψυχή της όπως και ο Κώστας Καραγιάννης. Η παρέα μετά το γλέντι πήγε στο Καβούρι σε μία βίλλα κάποιου γνωστού βιομήχανου για μακαρονάδα. Την ίδια βραδιά στη βίλλα κάηκαν και πυροτεχνήματα.

*Πηγή περιοδικό Επίκαιρα, τεύχος 7

Διαβάστε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Σάκης Πετκίδης
Επόμενο άρθροΔείτε το γάμο του Αιμίλιου Χειλάκη!
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!