Αρχική RETROLOVERS Retro Gossip Δείτε ποια είναι η κόρη του Βασίλη Καΐλα

Δείτε ποια είναι η κόρη του Βασίλη Καΐλα

Βασίλης Καΐλας

Δείτε ποια είναι η κόρη του Βασίλη Καΐλα. Ο Βασίλης Καΐλας ο μικρός φτωχός λουστράκος που όλοι αγαπήσαμε και συμπονέσαμε μέσα από τον ελληνικό ασπρόμαυρο κινηματογράφο, έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του Μαριαλένα!

Η Μαριαλένα Καΐλα έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα, όμορφη και ανεξάρτητη με εξαιρετικό βιογραφικό, σπουδές στο εξωτερικό και σημαντική θέση σε μεγάλη φαρμακευτική εταιρία!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, έκανε τεράστια καριέρα στον ελληνικό κινηματογράφο σε παιδική ηλικία και σήμερα είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος, πατέρας και παππούς!!

Όπως έχει αποκαλύψει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, μπορεί η κινηματογραφική του ζωή να ήταν κατά κανόνα… αξιολύπητη, όμως στην προσωπική ζωή του δηλώνει ευτυχής: «Ευτυχώς η ζωή μού τα ’φερε μια χαρά. Δόξα τω Θεώ. Έχω μια υπέροχη κόρη και μια υπέροχη γυναίκα, την Άννα. Το αστείο είναι ότι πάντα φοβόμουν να φλερτάρω λόγω δημοσιότητας. Πίστευα ότι οι γυναίκες δεν γνωρίζουν τον Βασίλη Καΐλα, αλλά τον Βασιλάκη των ταινιών. Ευτυχώς, η γυναίκα μου δεν ήξερε τι δουλειά έκανα καθώς δεν έβλεπε ταινίες. Όταν το κατάλαβε, ήταν αργά. Την είχε πατήσει».

Δείτε ποια είναι η κόρη του Βασίλη Καΐλα. Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ με την πανέμορφη κόρη του Βασιλάκη Καΐλα, Μαριαλένα:

Σαπφώ Νοταρά: Η ιστορία πίσω από τη ”ψεύτικη” φωνή – Ποιό το πραγματικό της επώνυμο

Διαβάστε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: ΣΟΚ! Η δoλoφονία της Ράινα
Επόμενο άρθροAll Star Survivor: Ο Ντάνος είπε το «ναι» και υπόγραψε για το παιχνίδι