Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ Σταμάτης Κόκοτας: Άλλαξε η ημέρα της κηδείας του μεγάλου τραγουδιστή – Πότε...

Σταμάτης Κόκοτας: Άλλαξε η ημέρα της κηδείας του μεγάλου τραγουδιστή – Πότε θα γίνει

Σταμάτης Κόκοτας

Σταμάτης Κόκοτας: Άλλαξε η ημέρα της κηδείας του μεγάλου τραγουδιστή – Πότε θα γίνει. Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου συγγενείς και φίλοι θα πουν τελικά το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον σπουδαίο Έλληνα τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα.

Σημειώνεται πως η κηδεία του μεγάλη λαϊκού τραγουδιστή ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Τρίτη 4 Οκτωβρίου.

Η κηδεία του θα γίνει με δαπάνη του δήμου Ζωγράφου, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση καθώς ο τραγουδιστής ήταν κάτοικος της περιοχής αλλά και παλιός δημοτικός σύμβουλος.

Η ανακοίνωση:
“O Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για την απώλεια του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Σταμάτη Κόκκοτα. Ο εκλιπών είναι παλιός Ζωγραφιώτης αλλά και παλιός Δημοτικός Σύμβουλος και η προσφορά του στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή της Ελλάδας είναι ανεκτίμητη. Με την ξεχωριστή φωνή και τα υπέροχα τραγούδια του έκανε τη ζωή όλων ομορφότερη και μας συντρόφευε μουσικά για πάρα πολλά χρόνια.

Η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα μετά από πρόταση του Δημάρχου Βασίλη Θώδα και έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνει με δημοτική δαπάνη, στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ζωγράφου, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, στις 12:30μ.μ”.

Διαβάστε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣπάνια φωτογραφία με την Καμίλα στο γάμο Καρόλου – Νταϊάνας.
Επόμενο άρθροΖάχος Χατζηφωτίου: Σήμερα η κηδεία του μεγάλου bon viveur