Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Έρωτας Φυγάς: O Μάρκος παίρνει αγκαλιά το μωρό του

Έρωτας Φυγάς: O Μάρκος παίρνει αγκαλιά το μωρό του

Έρωτας Φυγάς

Έρωτας Φυγάς: O Μάρκος παίρνει αγκαλιά το μώρο του

Στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων επικρατεί ένας πανικός κι η Μαργέτα φοβάται πως ο Μάρκος θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι για να βρει την Αλέξανδρα. Έτσι, δίνει διαταγή στον Στρατή και βάζει παντού φρουρούς ενώ δίνει εντολή να μην αφήσουν κανέναν να μπει μέσα χωρίς την έγκρισή του.

Ο Μάρκος αποφυλακίζεται και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να μπει κρυφά στο σπίτι τους για να βρει τον Ιάσονα και να πάρει εκδίκηση, Τα καταφέρνει εύκολα με τη βοήθεια του Στέφανου. Η γιαγιά Αθηνά ξεφεύγει από την επίβλεψη όλων των υπόλοιπων και παίρνει το παιδί μαζί της για να κάνει μία βόλτα στο κτήμα. Επιστρέφει χωρίς το μωρό και όλοι πανικοβάλλονται. Έντρομοι τρέχουν όλοι να βρουν το μωρό και επικρατεί στο κτήμα ένα χάος.

Ο Ιάσονας ξεσπά στους εργάτες, αφού πιστεύει ότι εκείνοι πήραν το μωρό της Αλεξάνδρας για να πάρουν εκδίκηση. Οι εργάτες αμέσως εξοργίζονται με τον Ιάσονα και χάνουν πάσα ιδέα για το αφεντικό τους που πιστεύει τέτοια πράγματα γι αυτούς.

Το πιο συγκλονιστικό είναι πώς το βρέφος θα το βρει ο βιολογικός του πατέρας, ο Μάρκος. Το βρίσκει μέσα στη καλύβα του βοσκού χωρίς να ξέρει βέβαια πώς είναι δικό του και της Αλεξάνδρας. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, ο άντρας το αφήνει στην εξώπορτα του αρχοντικού, χωρίς να τον καταλάβει κανείς και πυροβολεί για να δώσει σήμα και να πάνε όλοι εκεί.

Δείτε ακόμα:

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Χάιδω και Μαργαρίτα βγαίνουν στα κανάλια
Επόμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη χάνει την περιουσία της και τιμωρείται με τον χειρότερο τρόπο