Αρχική LIFESTYLE eXodos Sound Bistro: Ένα διαμαντάκι στα στενά του Πειραιά!

Sound Bistro: Ένα διαμαντάκι στα στενά του Πειραιά!

soundbistropeiraias

Sound Bistro: Ένα διαμαντάκι στα στενά του Πειραιά!
Ένα all day bistro ανακαλύψαμε στην Κολοκοτρώνη 102 στον Πειραιά  και γέμισε με γεύσεις και αρώματα τη γειτονιά.

Το φθινόπωρο θέλει ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι ή μία κούπα γλυκιάς σοκολάτας, καλή παρέα και ατελείωτες συζητήσεις σε μαγαζιά όπως το Sound Bistro όπου ο χρόνος κυλά λίγο πιο αργά και χαλαρά.

Τα μικρά café bistro αποτελούν μία όαση στις πολύβουες γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά και είναι ό,τι πιο γοητευτικό, αφού έχουν την ικανότητα να μας ταξιδεύουν σε άλλη εποχή. Το ιδιαίτερο στυλ τους και η ζεστή τους ατμόσφαιρα τα κάνει εξαιρετικά δημοφιλή σε εκείνους που θέλουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ζεστό ρόφημα πλάι στο παράθυρο ακούγοντας χαλαρή μουσική, παρέα με φίλους ή ένα καλό βιβλίο.

Κοντά στην πιο πολύβουη αγορά, δημιουργείται μία νέα κατάσταση για όσους θέλουν να απολαύσουν το σνακ και το ποτό τους όλη μέρα χωρίς άγχος και φασαρία. Γι αυτό λοιπόν βουρ για το Sound Bistro.

soundbistropeiraias

Ο τύπος που το έχει; Σαν να το σκασε από την Τζαμάικα, με ράστα περιποιημένο μαλλί, κουλ και επικοινωνιακός, με μεγάλο ψώνιο στην καθαριότητα και στην ποιότητα που προσφέρει το πετίτ μαγαζί του. To όνομά του; Δημήτρης

δημητρης μαυρουδης

Το Sound Bistro σας επιφυλλάσει και πολλλλλέεεες εκπλήξεις! Διοργανώνει πολλά πολλά μικρά μουσικά ηβεντάκια με καλεσμένους γνωστούς καλλιτέχνες σε μουσικά σχήματα για μοναδικές ρομαντικές και εναλλακτικές βραδιές!

Σας λέμε είναι μια σούπερ επιλογή που δεν θα την μετανιώσεις!

Δείτε μερικές φωτογραφίες:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔείτε για ποια τραγουδίστρια έγινε αυτός ο λουλουδοπόλεμος στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΣασμός: Επιτέλους! Παντρεύονται Αστέρης και Αργυρώ, Οι Πρώτες φωτογραφίες