Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: H Βασιλική μαθαίνει ότι ο Μαθιός έδωσε τέλος στη ζωή του...

Σασμός: H Βασιλική μαθαίνει ότι ο Μαθιός έδωσε τέλος στη ζωή του Στεφανή

Σασμός: Βασιλική

Σασμός: H Βασιλική μαθαίνει ότι ο Μαθιός έδωσε τέλος στη ζωή του Στεφανή

Ο γάμος που περιμένει με αγώνια το τηλεοπτικό κοινό είναι πλέον γεγονός! Αυτό όμως δεν σηματοδοτεί το τέλος των προβλημάτων για την Βασιλική και τον Μαθιό, στον Σασμό. Απενταντίας τώρα είναι που η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια και όλα θα ανταραπούν.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή ‘Καλύτερα Δε Γίνεται’ με τη Ναταλία Γερμανού και αποκάλυψαν τι θα συμβεί.

Η τηλεοπτική Βασιλική ήταν λίγο πιο ομιλητική από τον συμπρωταγωνιστή της και αποκάλυψε πράγματα που θα δούμε στην συνέχεια της σειράς. Ακόμα και αν δεν έχει πάρει το σενάριο στα χέρια της έδωσε σημαντικές πληροφορίες για τις επόμενες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα είπε: «Κάποια στιγμή θα το μάθει, αν και δεν έχουμε τα σενάρια στα χέρια μας, αυτά που σας λέω σας τα λέω από το μυαλό μου. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν και αυτό είναι που θα θέλαμε. Με την έννοια ότι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να καθαρίσει, να υπάρξει κάθαρση και θα είναι μια εξέλιξη που μας δώσει υλικό για τη συνέχεια ώστε να παίξουμε με άλλα συναισθήματα και σκέψεις και βιώματα»

Πώς θα αντιδράσει η Βασιλική; Θα θυμώσει και θα διώξει τον μαθιό ή θα καταλάβει πώς ότι έκανε, ήταν από την πολλή αγάπη που της έχει;

Σασμός: Ο Αστέρης φεύγει για Μόναχο – Η Αργυρώ τρέχει να τον προλάβει στο αεροδρόμιο

Δείτε σχετικά άρθρα:

Δείτε ακόμα: Τι ηλικία έχει ο Κουράκος; Κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Μίνα Αδαμάκη ζει… αλλά δεν είναι καλά
Επόμενο άρθροΈκτακτο: Μεγάλη φωτιά σε υπόγεια διάβαση στη λεωφόρο Συγγρού