Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει πώς ο Αστέρης ήταν ο δότης – Λυγίζει...

Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει πώς ο Αστέρης ήταν ο δότης – Λυγίζει και δεν αντέχει αλλο μακριά του

Σασμός: Η Αργυρώ

Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει πώς ο Αστέρης ήταν ο δότης – Λυγίζει και δεν αντέχει αλλο μακριά του

Η Αργυρώ μέρα με τη μέρα έρχεται όλο και πιο κοντά στον Αστέρη. Καθέ βράδυ πριν κοιηθεί σκέφτεται τις κουβέντες τους, τα λόγια τους και δεν μπορεί να ησυχάσει. Τον Σταύρο τον αποφεύγει συνεχώς και συνειδητοποιεί πώς τελικά δεν ξεπέρασε ποτέ τον Αστέρη και την σχέση τους.

Έτσι μια μέρα παίρνει την απόφαση να πάει μόνη της να τον επισκεφτεί στο σπιτάκι που μένει τώρα ο Αστέρης. Στο βουνό, εκέι στην ερημιά είχαν ζήσει πολλές παράνομες νύχτες και ήταν τρελά ερωτευμένοι χωρίς τα τωρινά προβλήματα.

Μολίς επιστρέφει γίνεται ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου. Όλα δείχνουν πώς ο χωρισμός τους δεν θα αργήσει να έρθει.

Μία αναπαντέχη είδηση όμως επιφυλλάσει ο Αστέρης. Αποφασίζει να φύγει από το νησί με αποτέλεσμα η μάνα του η Καλλιόπη να καταριέται την Αργυρώ και να την θεωρεί υπύθυνη που χάνει τον γιο της.

Ο Αστέρης απογοητευμένος καταλαβαίνει πως δεν θα μπορέσει να είναι ποτέ ξανά με την Αργυρώ και με αυτή τη σκέψη και μόνο θέλει να φύγει όσο πιο μακριά γίνεται.

Η Στέλλα που δεν τον έχει βγάλει στιγμή από το μυάλο της, καίγεται από ζήλεια όταν γνωρίζει πόσο ερωτευμένος είναι ακόμα ο Αστέρης με την Αργυρώ. Γνωρίζει πως η ίδια δεν ήταν ποτέ ο έρωτας της ζωή του και καταρρέει. Η σχέση Στέλλας και Αστέρη θα παραμείνει σε φιλικό επίπεδο. Μάλιστα θέλει να τον βοηθήσει αποκαλύπτοντας στην Αργυρώ πώς ο Αστέρης της έσωσε τη ζωή δίνοντας τον νεφρό του.

Μόλις η Αργυρώ μάθει την αληθειά θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Θα τρέξει να βρει τον Αστέρη και θα τον παρακαλέσει να μη φύγει από τη Κρήτη, Σε αυτό το σημείο οι δυό τους θα έρθουν πολύ κοντά και θα τους δούμε σε μία πολύ τρυφερή αλλά και πολύ ερωτική στιγμή μετά πό τόσο καιρό. Όλα αυτά που τους χώριζαν έγιναν στάχτυ για μία στιγμή…Η συνέχεια επί της οθόνης…

Δείτε σχετικά άρθρα:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη χάνει την περιουσία της και τιμωρείται με τον χειρότερο τρόπο
Επόμενο άρθροΑβάντι «Maestro»! To τελευταίο ποστ του Χριστόφορου, εντυπωσιάζει!