Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Η νύχτα που θα αλλάξει για πάντα την ζωή του Αστέρη...

Σασμός: Η νύχτα που θα αλλάξει για πάντα την ζωή του Αστέρη και της Αργυρώς

Σασμός: Ο Αστέρης

Σασμός: Η νύχτα που θα αλλάξει για πάντα την ζωή του Αστέρη και της Αργυρώς

Καθώς ο πόλεμος με τον Σταύρο θα είναι σε εξέλιξη αφού εκείνος έχει καταλάβει πω το πρώην ζευγάρι έχει αρχίσει να έρχεται και πάλι σε επαφή. Η Αργυρώ δεν θα αργήσει να μιλήσει στον Αστέρη για όσα την απασχολούν ένα βράδυ που μιλάνε στο σπίτι εκείνου στο βουνό. «Μάλλον ήταν λάθος μου που τον κράτησα κοντά μου και που του πρότεινα να με ακολουθήσει στην Κρήτη. Ήταν άδικο για εκείνον και καταλαβαίνω πόσο πονάει που μας βλέπει μαζί, όμως δεν έχω άλλο τρόπο. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω», θα του πει και ο Αστέρης στην προσπάθεια του να την παρηγορήσει, θα την κλείσει στην αγκαλιά του.

Η επόμενη στιγμή θα τους βρει να φιλιούνται με πάθος, ανίκανοι πλέον να κατευνάσουν αυτό που νιώθουν. Αυτό που έκρυβαν επιμελώς τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής τους. Θα κάνουν έρωτα σαν την πρώτη φορά και το επόμενο πρωινό θα τους βρει μαζί, αγκαλιά.

Οι επόμενες ώρες όμως θα τους αναγκάσουν να χωριστούν και μάλιστα με βάρβαρο τρόπο, αφού τα τηλέφωνα θα αρχίσουν να χτυπούν. Οι δικοί τους θα αρχίσουν να τους ψάχνουν. Μέσα τους όμως θα κρατήσουν για πάντα εκείνο το βράδυ που ενώθηκαν σαν να ήταν οι μόνοι άνθρωποι στον πλανήτη.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι δρόμοι τους δεν θα συναντηθούν ξανά. Κάτω από τα αδιάκριτα βλέμματα των συγχωριανών τους θα βρίσκουν τρόπους για να βλέπονται, ακόμα κι αν οι παραξενιές της Καλλιόπης ή το άγχος της Μαρίνας τούς βάζει φρένο. Μέσα τους ξέρουν πως η αγάπη που νιώθουν δεν μπορεί τελικά να σβήσει!

Σασμός: Ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού Σταματάκη

Δείτε σχετικά άρθρα:

Δείτε ακόμα: Τι ηλικία έχει ο Κουράκος; Κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗgossip-tv.gr
Προηγούμενο άρθροΣασμός: Ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού Σταματάκη
Επόμενο άρθροΠέθανε η Ιρένε Κάρα, τραγουδίστρια του Fame και του Flashdance