Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης παγιδεύει την Μυρτάλη – Θα της...

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης παγιδεύει την Μυρτάλη – Θα της κάνει κακό ή όχι;

Η Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης παγιδεύει την Μυρτάλη – Θα της κάνει κακό ή όχι;

Το σχέδιο της Μυρτάλης τελειώνει απόψε στην αγαπήμενη σειρά του Μega ”Η Γη της Ελιάς”’. Ο Αλέξης καταφέρνει μετά από αρκετές εφιαλτικές μέρες κλεισμένος στην απομόνωση να ξεφύγει. Θα καταφέρει να φύγει από το σωματίο και θα την περιμένει να ανοίξει τη πόρτα για να της επιτεθεί. Ο Αλέξης έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος αφού τον τελευταίο διάστημα δεν παίρνει την αγωγή του. Θα προσπαθήσει να την πνίξει και όσως της κάνει μεγάλο κακό. Ο θυμός του έχει γιγαντώθει αφού μέσα στο μυαλό του όλα είναι ένα κουβάρι.

Απόωε οι δύο ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι παλεύοντας και οι δύο για τις ζωές τους αλλά και με το πάθος τους. Τα αίματα θα ανάψουν για τα καλά και ανάμεσα τους θα υπάρχει και ένα όπλο.

Παράλληλα ο Φίλιππος έχει βρει μεγάλο μπελά με την Εθρήνη την κόρη του Δημοσθένη. Τον ακουλουθεί παντού και τον φέρνει συχνά σε δύσκολη θέση αφού έχει βάλει σκοπό να χωρίσει το ζευγάρι με τις οδηγίες της Αρετής. Ο Φίλιππος τα εξομολογεί όλα στην μητέρα του. Η ΧάΙδω πέφτει για άλλη μία φορά από τα σύννεφα. Θυμώνει πολύ με την στάση της Ειρήνης και το παίρνει προσωπικά το ζήτημα.

Ο Ρουφουλέας μαθαίνει ποιος είναι ο Στάθης Καπερνάρος που τον παρακολουθεί και παίρνει τα μέτρα του. Ο Κουράκος έχει μιλήσει στον Καπερνάρο για το πόσο δύσκολη υπόθεση είναι αυτή που εξετάζουν και του ζητά για δεύτερη φορά να αποσυρθεί και να μην ανακατεύεται γιατί θα βρει μεγάλο μπελά.

Ο Μιχάλης ο εισαγγελέας συνειδητοποιεί πως αν δεν αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την Αθηνά, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτός από την τοπική κοινωνία της Μάνης. Έτσι αποφασίζει να πιάσει την ίδια και να της μιλήσει.

Δείτε ακόμα: Τι ηλικία έχει ο Κουράκος; Κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Η Ο Σωκράτης φεύγει από την Αερόπολη και παρατάει την Αλκμήνη

Η Μυρτάλη λυγίζει και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σταματά να ενδιαφέρεται για την Μυρτάλη – Την διαγράφει

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αντιμέτωπος με το σκληρό κύκλωμα – Απειλούν τη ζωή του


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠέθανε η Κριστίν ΜακΒι, τραγουδίστρια των Fleetwood Mac
Επόμενο άρθροΠρωτοχρονιάτικο γλυκό σε 5 λεπτά, χωρίς φούρνο