Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Ο Σταύρος πεθαίνει – Απαρηγόρητος ο αδελφός του ο Βαγγέλης

Σασμός: Ο Σταύρος πεθαίνει – Απαρηγόρητος ο αδελφός του ο Βαγγέλης

Σασμός: Ο Σταύρος

Σασμός: Ο Σταύρος πεθαίνει – Απαρηγόρητος ο αδελφός του ο Βαγγέλης

Με έναν και μόνο τρόπο θα μπορούσε ο Σταύρος να «χτυπήσει» κατά μέτωπο την Αργυρώ μετά την απόφασή της να χωρίσουν και αυτό αφορά στον μικρό Πετρή. Από την πρώτη στιγμή τής είπε ότι θα διεκδικήσει τον γιο του, όμως η κόρη της Μαρίνας σίγουρα δεν θα κατάλαβε πόσο μακριά θα το τραβήξει.

Για την ακρίβεια, ο Σταύρος θολωμένος από την εκδίκηση που θέλει να πάρει, παίρνει το παιδί και το κρύβει στο βουνό. Η Αργυρώ τρελαίνεται από την αγωνία της και με τη βοήθεια τόσο των δικών της ανθρώπων όσο και του Αντώνη ξεκινούν να τον ψάχνουν παντού. Και όσο δεν ανακαλύπτουν τα ίχνη του, τόσο οι σκέψεις όλων πηγαίνουν στο κακό.

Σασμός: Ο Σταύρος πεθαίνει – Απαρηγόρητος ο αδελφός του ο Βαγγέλης

Ο Βαγγέλης έφτασε στην Κρήτη για να συμπαρασταθεί στον αδελφό του, όμως, όπως έχουμε ήδη δει, δεν έχει απλό μπλέξει με τον υπόκοσμο και τη νύχτα αλλά θέλει και να συνεργαστεί με τον Ευθύμη Φαρμάκη. Και το γεγονός αυτό, που θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια, θα τον κάνει να κυλήσει πάλι στα νυχτερινά του πάθη που αποκαλύπτονται πάνω στην τσόχα.

Ο Βαγγέλης θα αρχίσει να παίζει ξανά χαρτιά και να χάνει υπέρογκα ποσά, με αποτέλεσμα ο Σταύρος να θελήσει να τον προστατεύει. Δεν θα αργήσει όμως να έρθει η στιγμή που οι δανειστές, βλέποντας πως ο Βαγγέλης δεν έχει τη διάθεση να πληρώσει τα όσα χρωστάει και θέλοντας να του δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα, θα σκοτώσουν τον αδελφό του, Σταύρο. Η είδηση του θανάτου του θα πέσει βαριά πάνω από την Άνω Ποριά και ειδικά την οικογένεια Βρουλάκη. Μόλις ο Βαγγέλης συνειδητοποιήσει πώς ο Σταύρος χάθηκε εξαιτίας της εξαρτησής του από τα χαρτιά θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Θα είναι απαρηγόρητος και δεν θα μπορέσει ποτέ να συνέλθει από το σοκ.

Σασμός: Ο Παπά Μιχάλης και η Ευδοκία είναι αδέλφια – Ποιο είναι το μυστικό τους ενώνει;

Δείτε ακόμα: Τι ηλικία έχει ο Κουράκος; Κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη λυγίζει και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σταματά να ενδιαφέρεται για την Μυρτάλη – Την διαγράφει


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗgossip-tv.gr
Προηγούμενο άρθροΤρία μίλια: Η Φωτεινή μαθαίνει από την αστυνομία πως βρέθηκε ο ένοχος
Επόμενο άρθροΜάγισσα: Πότε θα προβληθεί τελικά η νέα σειρά του ΑΝΤ1