Αρχική LIFESTYLE Βρήκαμε τα καλύτερα χειροποίητα παιδικά και βρεφικά είδη!

Βρήκαμε τα καλύτερα χειροποίητα παιδικά και βρεφικά είδη!

elefuntas

Βρήκαμε τα καλύτερα χειροποίητα παιδικά και βρεφικά είδη!

Πάντα μας αρέσει να σας κάνουμε προτάσεις μετά από ρεπορτάζ, για το τι ανακαλύπτουμε στην αγορά. Τα εκάστοτε ρεπορτάζ αγοράς δεν είναι διαφημιστικά.

Η φροντίδα ενός μωρού είναι ένα από τα πιο ευχάριστα και απαιτητικά «project» – όλοι το ξέρουν αυτό. Εξίσου απαιτητικό project όμως, είναι και το να βρεθούν τα κατάλληλα ποιοτικά προϊόντα για την καθημερινή φροντίδα του.

Αυτή τη φορά την τιμητική τους έχουν οι μανούλες και τα παιδάκια! Ανακαλύψαμε τα καλύτερα βρεφικά και παιδικά είδη, που είναι απόλυτα χειροποίητα και κατασκευασμένα από οικολογικά υλικά από την γλυκιά Γεωργία.

Είναι κατασκευασμένα με πολύ αγάπη από μία μαμά, προς όλες τις μανούλες του κόσμου! Γιατί μόνο όταν γίνεσαι μητέρα, μπορείς να καταλάβεις πραγματικά πόσο σημαντικό είναι, η ποιότητα του υφάσματος που αγκαλιάζει το δέρμα το μωρού σου, να είναι η καλύτερη.

 

Ο Elefun.Tas είναι τα καλύτερα και τα πιο ευφάνταστα χειροποίητα διακοσμητικά & βρεφικά είδη για τις σύγχρονες μαμάδες που ξέρουν να κάνουν “σοφές” επιλογές!

Το καταπληκτικό είναι πως μπορείτε να παραγγείλετε τη δική σας προίκα, φτιάχνοντας τον δικό σας συνδυασμό δύο ή τριών χρωμάτων, επιλέγοντας από μια γκάμα πάνω από 40 διαφορετικών χρωμάτων και prints!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Instagram: Elefun.Tas

FaceBook: Ελεfun.Tas

Διαβάστε Ακόμα:

Περίεργα και σπάνια ελληνικά ονόματα, ιδέες για βάφτιση

Εναλλακτικές ιδέες για τα κεράσματα της βάφτισης

Είναι παράνομο να ζητούν οι ιερείς λεφτά σε βαφτίσεις και γάμους;


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΈβρος: Εντοπίστηκαν 18 απανθρακωμένοι άνθρωποι στο δάσος της Δαδιάς
Επόμενο άρθροΟ Μυστράς πήρε χρώμα από τα Χρώματα!