Αρχική RETROLOVERS Θόδωρος Κατσαδράμης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο αγαπημένος πρωταγωνιστής

Θόδωρος Κατσαδράμης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο αγαπημένος πρωταγωνιστής

Θόδωρος Κατσαδράμης

Θόδωρος Κατσαδράμης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο αγαπημένος πρωταγωνιστής

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας στις 20 Μαΐου του 1929. Είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης όπως και σεναριογράφος.

Έλαβε μέρος σε δεκάδες παραστάσεις και έργα του σινεμά αλλά έγινε ευρύτερα γνωστός και γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τη συμμετοχή του ως πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά Ο ταξιτζής μας, που προβλήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Εκπαιδεύθηκε στην Δραματική Σχολή του “Θεάτρου Τέχνης” του Καρόλου Κουν και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στη θεατρική σκηνή το 1954.

Παντρεύτηκε δυο φορές. Πρώτη του σύζυγος υπήρξε η ηθοποιός Αγγέλικα Καπελλάρη και δεύτερη σύζυγος η γνωστή ηθοποιός Καίτη Παπανίκα, με την οποία απέκτησαν έναν γιο.

Ο ίδιος είχε πει το 2018 μετά τον χαμό της Παπανίκα: «Πέρασε ένας χρόνος και δεν μπορώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω ότι έφυγε. Η Καίτη για μένα ήταν τα πάντα: η σύζυγος, το φιλαράκι, ο άνθρωπός μου. Είναι δυνατόν να μην πονάω; Είναι δυνατόν να μη μου λείπει; Αφήστε, τι να σας λέω τώρα πόσο πονάω για εκείνη…» είπε τότε στην «Espresso» ο σύζυγος της ηθοποιού και επίσης σπουδαίος καλλιτέχνης Θόδωρος Κατσαδράμης, μόλις δύο ημέρες μετά το ετήσιο μνημόσυνό της.

«Μαζί ήμασταν 50 ολόκληρα χρόνια, μια ολόκληρη ζωή. Παλέψαμε για να σταθούμε όρθιοι και τα καταφέραμε. Αποκτήσαμε έναν σπουδαίο γιο, τον Δημητράκη μας, ο οποίος είναι κοντά μου σε κάθε δύσκολη στιγμή. Είναι το στήριγμά μου πλέον. Ήμασταν αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον. Για μένα η Καίτη ήταν τα πάντα. Η Καίτη; Η Καίτη ήταν ένας χρυσός άνθρωπος. Ένας πολύ καλός χαρακτήρας, γεμάτος ευγένεια. Ήταν και πολύ σπουδαία ηθοποιός. Το σπίτι μας ήταν γεμάτο ευτυχία. Ήταν τα πάντα για μένα. Και τώρα, μου λείπει. Μου λείπει πολύ».

Δείτε πώς είναι σήμερα στα 94 χρόνια:

Η φωτογραφία είναι του Δημήτρη Λύτρα και τραβήχτηκε στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος στέλνει σε όλους μας χαιρετίσματα! Πηγή https://maleviziotis.gr/ 

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς-Χάιδω: Λυκούργο δεν μετανιώνω για τίποτα – Θα το ξανάκανα
Επόμενο άρθροΕλεύθεροι υπό όρους υποπλοίαρχος και ναύκληρος για το θάνατο του Αντώνη
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!