Αρχική ΘΕΑΜΑ «Σκοτσέζικο Ντους» για την Μαίρη Ραζή και τον Σωτήρη Τσόγκα

«Σκοτσέζικο Ντους» για την Μαίρη Ραζή και τον Σωτήρη Τσόγκα

Σκοτσέζικο Ντους

«Σκοτσέζικο Ντους» για την Μαίρη Ραζή και τον Σωτήρη Τσόγκα

Από 18 Νοεμβρίου θα ανεβεί στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΒΑ η διαδραστική ξεκαρδιστική κωμωδία της χρονιάς «ΣΚΟΤΖΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΣ» της Χρύσας Σπηλιώτη σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσόγκα με εξαμελή θίασο.

Ένας… «σκανδαλώδης ερωτικός» θίασος διεξάγει πρόβες για την «Λυσιστράτη». Ο Φώτος, ο σκηνοθέτης, οραματίζεται να ταξιδέψει η παράστασή του εκτός συνόρων διασκευάζοντας τραγελαφικά τον Αριστοφάνη ενώ εκμεταλλεύεται τη θέση του φλερτάροντας με όλες τις αιθέριες υπάρξεις του θεάτρου του. Παράλληλα οι υπερφίαλοι ηθοποιοί του ακολουθούν ο καθένας τη δική του ματαιόδοξη διαδρομή. Η σύζυγός του, η Μαρίλη, έχει στηρίξει την ατάλαντη καριέρα της σε έναν συμβιβασμένο γάμο, η Λητώ πουλά σεξ για να ανέλθει αλλά και για να αγοράσει αγάπη, η Έφη μάχεται για να μάθει να λέει όχι χωρίς να εννοεί ναι. Ο Ορφέας, αν και προσπαθεί να αντισταθεί στην καταστροφική τάση που οδηγείται ο κόσμος υποχωρεί για τον έρωτα κι ο Μπάμπης, αποζητά την αποδοχή της ομοφυλοφιλικής του ταυτότητας, ενώ στην πραγματικότητα δεν την έχει αποδεχτεί ο ίδιος. Καθώς προχωρούν οι πρόβες ξετυλίγονται με σπαρταριστό τρόπο οι εκρηκτικές σχέσεις που προκύπτουν μεταξύ τους. Ένα ερωτικό γαϊτανάκι θα προκαλέσει ρωγμές στη συνεργασία τους κι ο θεατής θα απολαύσει αβίαστα μια σειρά ξεκαρδιστικών καταστάσεων οι οποίες κατά την κορύφωσή τους θα αγγίξουν επί σκηνής τα όρια της αχαλίνωτης σεξουαλικής επιθυμίας, σε μια σχέση ανδρών και γυναικών αντιστρόφως ανάλογη με αυτή της «Λυσιστράτης» που αγκομαχούν να ανεβάσουν.

Διάφορα άρθρα:

Διαβάστε ακόμα:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤο Ναυάγιο – Άλκηστις Αγοραστάκη: Η αληθινή ιστορία της ηρωίδας φοιτήτριας που θυσιάστηκε για να σώσει δεκάδες ζωές
Επόμενο άρθροΝίκος Κοκλώνης-Γιώργος Αρσενάκος: Σε σπάνια βραδινή έξοδο για διασκέδαση στην Ιουλία Καλλιμάνη (εικόνες)