Αρχική LIFESTYLE Gossip Σταμάτης Γαρδέλης: Νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική

Σταμάτης Γαρδέλης: Νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική

Σταμάτης Γαρδέλης: Νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική

Στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική φέρεται να νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα ο Σταμάτης Γαρδέλης, σύμφωνα με την εφημερίδα «ON time».

Στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Το τελευταίο διάστημα βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα αδιέξοδο το οποίο τον οδήγησε στην απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ο ίδιος, το τελευταίο διάστημα φέρεται να ήρθε αντιμέτωπος με ένα αδιέξοδο το οποίο τον οδήγησε στην απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του. «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προ ολίγων ημερών, ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» σχετικά με αυτό, λέγοντας πως «έχω κάνει ένα αυθαίρετο, το οποίο το έχω τακτοποιήσει με νόμο, το έχω πληρώσει. Η δασική υπηρεσία ήρθε και μου ακύρωσε το πρόστιμο που πλήρωσα, δεν μου δίνει τα λεφτά μου πίσω. Έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει νέο πρόστιμο, που αγγίζει τις 80.000 ευρώ».

Διάφορα άρθρα:

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤο «Μίστερο Μπούφο» του Ντάριο Φο έρχεται στο Θέατρο Άβατον
Επόμενο άρθροΟ Βομβιστής του Παρθενώνα στο Θέατρο Arroyo