Μια απολαυστική πρόταση για το μεσημεριανό σας γεύμα σήμερα που είμαι σίγουρος πως θα την λατρέψετε.
Υλικά συνταγής
1 κολοκύθι μεγάλο ή 1 μικρά κομμένα σε λεπτά φετάκι
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
2/3 φλιτζανιού τρίμμα φέτας
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 αυγά
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάτε τα αυγά σε βαθύ πιάτο ή μπολ. Προσθέτετε τη φέτα, τον άνηθο και αλατοπίπερο και ανακατεύετε το μείγμα καλά.
Σοτάρετε σε φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι στο λάδι τα κολοκυθάκια μέχρι να μαλακώσουν και να βγάλουν τα πολλά υγρά. Ρίχνετε τα κρεμμυδάκια και συνεχίζετε το σοτάρισμα.
Περιχύνετε τα σοταρισμένα λαχανικά με το μείγμα των αυγών και ψήνετε όσο χρειαστεί για να σφίξει η κάτω πλευρά της ομελέτας. Γυρίζετε την ομελέτα από την άλλη και ψήνετε ακόμη λίγο.
Καλή σας απόλαυση.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα