Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ποιος θυμάται τα Κινούμενα σχέδια εφήβων;

Ποιος θυμάται τα Κινούμενα σχέδια εφήβων;

beavis_butt_head_rats.0

Γιατί πείτε μου ποιος, δεν έχει δει, έστω μια σειρά από τις ακόλουθες!

Έχουν παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση και τα πιο πολλά μάλιστα στο MTV, που συνήθιζε να προβάλει σαρκαστικές σειρές που αφορούσαν την Αμερική.

Ανατριχίλες (1992-1997)

Μια σειρά βιβλίων τρόμου επιστημονικής φαντασίας για εφήβους, από τον Αμερικανό συγγραφέα Ρόμπερτ Λ. Στάιν. Οι πρωταγωνιστές των βιβλίων είναι νεαροί έφηβοι, που μπλέκουν σε περίεργες και τρομακτικές καταστάσεις. Από το 1992 μέχρι το 1997 κυκλοφόρησαν 62 βιβλία. Στην Ελλάδα εκδόθηκαν τα πρώτα 50, από τις εκδόσεις Κέδρος. Οι Ανατριχίλες έγιναν τηλεοπτική σειρά με αυτοτελή επεισόδια, που προβλήθηκαν στο κανάλι του ΑΝΤ1. Από την έκδοση του πρώτου βιβλίου,το Σπίτι των Νεκρών τον Ιούλιο του 1992.

South Park (1997)

Το South Park είναι μια πόλη στο εξωτικό Colorado. Μια σειρά με αυτοτελή επεισόδια,γεμάτο από περιπέτειες τεσσάρων παιδιών δημοτικού που το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν μπινελίκια.

Τhe Simpsons (1989)

Ένα adult animation, μια σειρά που ενέπνευσε γενιές και γενιές καθώς του ότι συνεχίζει να παίζεται ακόμα! Ο Homer Simpson κλασσική προσωπικότητα με μια τραγελαφική οικογένεια, τρολάροντας την Αμερικάνικη κοινωνία με χιούμορ και αυτοσαρκασμό καθώς και σε κάποια σημεία προφητικό!

 

Futurama (1999-2013)

Οι δημιουργοί του Simpsons με το Futurama σε μία Νέα Υόρκη του μέλλοντος. Ένας νεαρός ντελιβεράς του 20ου αιώνα πιάνει δουλειά σαν delivery. Η σειρά σατιρίζει την τεχνολογία.

Family Guy (1998)

Tο Family Guy βασίζεται στην οικογένεια σαν βασικό στόχο την επιβίωση. Χιούμορ και σάτιρα χαρακτηρίζουν την σειρά!

American Dad (2005)

Το American Dad βασίζεται σε έναν ακροδεξιό πράκτορα της CIA που πρέπει να κρατάει την Αμερική ασφαλή! Στο American Dad γνωρίζουμε τον Stan Smith.

Beavis and Butt -head (1992 -2011)


Στο MTV του τότε, δύο έφηβοι χεβιμεταλάδες τρολάρουν γιατί βαριούνται. Κράζουν και βρίσκουν τρόπο να καταπολεμήσουν την βαρεμάρα τους!

The Muppet Show (1974- 1975)

Σχολίαζε την επικαιρότητα, τρολάροντας γενικά το σύστημα. Μια Βρεττανική – Αμερικάνικη οικογένεια βουτιγμένη κυριολεκτικά στην κωμωδία!

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Ταινίες τρόμου που άφησαν εποχή!

Αγαπημένα παιδικά και σειρές που άφησαν εποχή!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο7 Χορταστικές και νόστιμες συνταγές για μεσημεριανό που δεν βάζουν κιλά
Επόμενο άρθρο“Επάγγελμα πόρνη” της Λιλής Ζωγράφου στο Θέατρο Αυλαία, με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου