Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Προσκληση για αίτηση συμμετοχής σε εργαστήρια υποκριτικής, σκηνογραφίας, & φροντιστηριακών κατασκευών στο...

Προσκληση για αίτηση συμμετοχής σε εργαστήρια υποκριτικής, σκηνογραφίας, & φροντιστηριακών κατασκευών στο πλαίσιο του πρώτου SKG: Bridges – Uprising Art and Culture Festival από 9 έως 13 Μαΐου 2018

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος πρόκειται να συμμετάσχει στο πρώτο SKG:Bridges-Uprising Art and Culture Festival, που θα πραγματοποιηθεί με την πρωτοβουλία του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών Πρωθυπουργού από τις 9 έως τις 13 Μαΐου 2018.

Κατά τη διάρκειά του, θα παρουσιαστεί σειρά μουσικών και θεατρικών εκδηλώσεων με δωρεάν είσοδο για το κοινό και θα διοργανωθούν εργαστήρια για επαγγελματίες του θεάτρου.

Για τον λόγο αυτό το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος καλεί νέους καλλιτέχνες του θεάτρου, αποφοίτους δραματικών σχολών ή ακαδημαϊκών ιδρυμάτων με κατεύθυνση την υποκριτική και τη σκηνογραφία-ενδυματολογία, έως 35 ετών, να δηλώσουν συμμετοχή στα εργαστήρια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στους τομείς της υποκριτικής, της σκηνογραφίας και των φροντιστηριακών κατασκευών.

Περισσότερες πληροφορίες για τα εργαστήρια και τις αιτήσεις συμμετοχής εδώ.

 

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

“Η κατάρα της Ίρμα Βεπ” έρχεται στη Θεσσαλονίκη

ΚΘΒΕ:Συνεχίζεται και τον Απρίλιο το βρεφικό θέατρο “ΚΟΙΤΑ!”


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο“LolitaReversed”: Την ζητήσατε και έρχεται ξανά για 15 παραστάσεις στο Tempus Verum – Εν Αθήναις
Επόμενο άρθροΒικτώρια Χαλκίτη : ”Όλη μου η ζωή ήταν, είναι και θα είναι το τραγούδι και η μουσική…”