Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ H Sandra Bullock ετοιμάζεται για γάμο και αυτά είναι όσα ξέρουμε για...

H Sandra Bullock ετοιμάζεται για γάμο και αυτά είναι όσα ξέρουμε για τον μέλλοντα σύζυγό της

Ποιος είναι ο Bryan Randall;

Από την Χριστίνα Φαραζή

Από το 2005 μέχρι και το 2010, η Sandra Bullock υπήρξε παντρεμένη με τον Jesse James, παρουσιαστή της του Monster Garage.

Το διαζύγιό τους ήταν επώδυνο για εκείνη, μιας και τον Μάρτιο του 2010, ξέσπασε σκάνδαλο με αρκετές γυναίκες να υποστηρίζουν ότι έκαναν σεξ με τον James, ενώ ήταν παντρεμένος μαζί της. Αφού παραδέχθηκε τις κατηγορίες περί απιστίας, ζητώντας δημόσια συγνώμη στην Bullock, εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης για να σώσει το γάμο του. Τον Απρίλιο του 2010 όμως, εκείνη έκανε αίτηση διαζυγίου με την αιτιολογία «ασυμφωνία χαρακτήρων».

Τον ίδιο μήνα η Bullock ανακοίνωσε ότι είχε ήδη προβεί στη διαδικασία να υιοθετήσει ένα μικρό αγοράκι. Μαζί με τον πρώην σύζυγό της είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία τέσσερα χρόνια πριν. Το μωρό ήδη ζούσε μαζί τους από τον Ιανουάριο του 2010, αλλά το ζευγάρι το είχε κρατήσει μυστικό. Αλλά, μία ο χωρισμός και μία το διαζύγιο, συνέχισε την υιοθεσία του μωρού μόνη της.

Τον Δεκέμβριο του 2015, γνωστοποίησε την υιοθεσία ενός ακόμη παιδιού, ενός κοριτσιού.

Ήταν εκείνη τη χρονιά, που η διάσημη ηθοποιός γνώρισε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Bryan Randall, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια. Μάλιστα, φήμες τους θέλουν να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ποιος είναι όμως ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά;

Ο Bryan Randall είναι 51 ετών.

Είναι επαγγελματίας φωτογράφος και έχει τη δική του εταιρεία Bryan Randall Photography.

Στα 90s είχε εργαστεί ως μοντέλο με φωτογραφίσεις στο Harper`s Bazaar και Vogue Paris και στις διαφημιστικές καμπάνιες των Hugo Boss και Saint Laurent.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑυτός είναι ο πιο μικρός πιλότος στον κόσμο και εντυπωσιάζει (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΣεργκέι Πολούνιν :” Ο καλλιτέχνης μέσα μου πέθαινε ”