Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Εκεί που Χόρευε τα Πόδια της Μούδιασαν. Όταν Έβγαλε τα Παπούτσια Ξεκίνησε...

Εκεί που Χόρευε τα Πόδια της Μούδιασαν. Όταν Έβγαλε τα Παπούτσια Ξεκίνησε ο Γολγοθάς της.

2-125

H Lauren Wasser νόμιζε πως είχε γρίπη. Δεν της πέρασε καν από το μυαλό πως τα συμπτώματα θα μπορούσαν να οφείλονται στα ταμπόν που είχε αγοράσει νωρίτερα εκείνη τη μέρα.

Το 2012, το τότε 24χρονο μοντέλο είχε ξεμείνει από ταμπόν και πήγε να αγοράσει. Άρχισε να νιώθει ναυτία και φαγούρα καθώς έστειλε σε φίλους για ένα πάρτι που θα γινόταν το βράδυ. Και παρόλο που προσπάθησε να πάει στο πάρτι, φαινόταν τόσο άρρωστη που οι φίλοι της την έστειλαν σπίτι.

Ξάπλωσε στο κρεβάτι της κουρασμένη και άρρωστη και ξύπνησε από την αστυνομία που της χτυπούσε την πόρτα και τον σκύλο που γάβγιζε.

Οι αστυνομικοί της είπαν πως πήγαν στο σπίτι της επειδή είχε ανησυχήσει η μητέρα της. Εκείνη την πήρε τηλέφωνο για να την καθησυχάσει και υποσχέθηκε πως θα την ξανάπαιρνε το πρωί.

Όταν όμως δεν την πήρε το επόμενο πρωί, η μητέρα της κάλεσε φίλους και την αστυνομία να πάνε να κοιτάξουν την κόρη της.

«Έφτασαν στο διαμέρισμά μου. Τους πήρε 30 λεπτά να μπουν μέσα. Με βρήκαν στο πάτωμα του δωματίου, είχα πάρα πολύ πυρετό, τα νεφρά μου είχαν καταρρεύσει, είχα πάθει καρδιακό.»

Την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς είχε φτάσει τόσο κοντά στον θάνατο.

3-101

Το ιατρικό προσωπικό κατάλαβε τότε πως όλα αυτά είχαν προκληθεί από το ταμπόν που φορούσε και της το αφαίρεσαν. Εξετάσεις έδειξαν πως είχε πάθει τοξικό σοκ.

Από την στιγμή που το έβγαλαν, η Wasser άρχισε να ανταποκρίνεται στην θεραπεία. Την έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη καθώς την είχαν ρίξει σε τεχνητό κώμα.

Παρόλο που οι κατασκευαστές έχουν αλλάξει τα υλικά που χρησιμοποιούν στα προϊόντα τους, συνιστάται από γιατρούς να επιλέγετε τα ταμπόν με την λιγότερη απορροφητικότητα. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να αλλάζονται κάθε 4 με 8 ώρες.

Ακόμα και αφού ξύπνησε από το κώμα, είχε πολύ δρόμο μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Τα πόδια της είχαν πρηστεί και ήταν πολύ άσχημα καμμένα. Έμαθε πως θα έχανε το ένα από τα πόδια της όταν άκουσε μία νοσοκόμα να μιλάει στο τηλέφωνο.

5-71

Λόγω επιπλοκών από την επέμβαση, η Wasser δεν μπορούσε να πάρει παυσίπονα αμέσως μετά την επέμβαση.

Έφτασε στο σημείο ακόμα και να σκέφτεται να αυτοκτονήσει. Τώρα όμως έχει αλλάξει εντελώς τρόπο σκέψης και ξέρει τι είναι πραγματικά σημαντικό. Έχει κάνει μήνυση ενάντια στην εταιρία με τα ταμπόν και στο κατάστημα που της τα πούλησε.

Η Wasser έχει επιστρέψει στο μόντελινγκ και έχει κάνει ακόμα και μία φωτογράφηση με το προσθετικό της πόδι. Λέει πως παρόλο που της λείπει ένα κομμάτι της, δεν θα γυρνούσε πίσω:

«Η καρδιά μου δεν θα ήταν γεμάτη. Δεν θα ένιωθα πως κάνω καλό. Δεν θα ένιωθα πως αφήνω ένα θετικό αντίκτυπο. Δεν θα ήξερα πώς ήταν. Γιατί παλιά δεν ήμουν έτσι.»

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμα:

Αφόρισε νεαρή που άναψε τσιγάρο από το Άγιο Φως η Συνοδική Επιτροπή


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtrue
Προηγούμενο άρθροΤην Θυμάστε πως ήταν 8 χρόνια Πριν ΚΑΙ Μετά την γέννηση από τα Οκτάδυμά; Την είδαμε ΠΩΣ είναι σήμερα και τα «Χάσαμε».
Επόμενο άρθροΌλοι της έλεγαν πως έχει τέλειο σώμα παρά τα 4 παιδιά της. Όταν όμως ανέβασε ΑΥΤΗ τη φώτο της κοιλιάς της, σόκαρε τους πάντες!