Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Γεύσεις και ατμόσφαιρα στον “Κήπο της Τρώων”

Γεύσεις και ατμόσφαιρα στον “Κήπο της Τρώων”

ΚΗΠΟΣ 1

Κάνετε τη βόλτα σας στα Πετράλωνα και το περπάτημα σας έκανε να πεινάσετε;

Θυμηθείτε να σταματήσετε για λίγο στον Κήπο της Τρώων – στην οδό Τρώων φυσικά – και δεν θα το μετανιώσετε. Λίγο πιο πέρα από τον θερινό κινηματογράφο Ζέφυρο, το μεζεδοπωλείο  με τα χρωματιστά γλαστράκια, την πέτρα και το ξύλο δεν μοιάζει ακριβώς με κήπο, όμως εμπνέει στους επισκέπτες του κάτι ζεστό και οικείο.

ΚΗΠΟς 6         ΚΗΠΟς 8

Στην καρδιά της άνοιξης και νωρίς το απόγευμα, η ησυχία ολόγυρα αφήνει χώρο για να ακουστούν από μακριά οι ήχοι της πόλης και μελωδίες πουλιών που θυμίζουν εξοχή και αέρα παλιάς Αθήνας.

ΚΗΠΟς 2                        ΚΗΠΟς 7

Δοκιμάσαμε φιλετάκια κοτόπουλου και χοιρινή τηγανιά με σως μουστάρδας και σως λεμονιού αντίστοιχα, όλα στις σωστές αναλογίες μαζί με τηγανιτές πατάτες. Νόστιμα ορεκτικά η παστουρμαδόπιτα και οι γραβιεροκροκέτες με τέσσερα τυριά. Και στο τέλος, δροσιστήκαμε με φρέσκια πανακότα με κεράσια!

ΚΗΠΟς 4              ΚΗΠΟς 5

Τα πιάτα με το όμορφο στήσιμο έφτασαν γρήγορα, ενώ ο σερβιτόρος είναι ιδιαίτερα ευγενικός και επικοινωνιακός.

ΚΗΠΟς 3

ΚΗΠΟς 9

Μοναδικό αρνητικό οι λίγο ανεβασμένες τιμές που πιθανόν να λειτουργήσουν ελαφρώς αποτρεπτικά για τον μέσο επισκέπτη.

Δημοσιογραφική κάλυψη και φωτογραφίες: Σωτηρία Κακαγιά


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΌλοι της έλεγαν πως έχει τέλειο σώμα παρά τα 4 παιδιά της. Όταν όμως ανέβασε ΑΥΤΗ τη φώτο της κοιλιάς της, σόκαρε τους πάντες!
Επόμενο άρθροΑντέχετε; Δείτε την Ξανθίππη από το 50-50 με Μαγιό Χωρίς Ίχνος Ρετούς!
Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικών-Ψυχολογίας) και συνέχισε τις σπουδές της στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεταφραστών «γλωσσολογία». Συνεργάστηκε με ιστοσελίδες Εναλλακτικής Δράσης και Ψυχολογίας στον τομέα της μετάφρασης και με τις καλλιτεχνικές ιστοσελίδες Mindradio, Culturenow και Fermou-Art στον τομέα κριτικής θεάτρου, κινηματογράφου και βιβλίου. Πλέον αρθρογραφεί στο περιοδικό Koita Magazine.