Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑ Γάτος ξαναβρήκε το σπίτι του περπατώντας 19 χιλιόμετρα… Η οικογένειά του τον...

Γάτος ξαναβρήκε το σπίτι του περπατώντας 19 χιλιόμετρα… Η οικογένειά του τον παρέδωσε για ευθανασία! photos

toby-spca-mediamagazine.gr_-1021×580

Οι αλλαγές περιβάλλοντος δεν είναι ότι καλύτερο για τς γάτες, που χρειάζονται τον χρόνο τους να συνηθίσουν τις νέες συνθήκες ζωής. Ο Toby, αποφασισμένος να βρει ξανά το σπίτι του περπάτησε μόνος 19 χιλιόμετρα. Η χαρά του όταν τους εντόπισε ήταν μεγάλη, αλλά εκείνοι δεν είχαν την ίδια αντίδραση…

Οι γάτες δένονται με τους ανθρώπους τους, ακόμα και αν δεν το εκδηλώνουν τόσο έντονα όπως οι σκύλοι. Κάθε άνθρωπος που μοιράζεται τη ζωή του με τα υπέροχα αυτά πλάσματα το καταλαβαίνει από τα πιο μικρά πράγματα και αναγνωρίζει τους τρόπους που δείχνουν την τρυφερότητά και την ανιδιοτελή αγάπη τους.

SPCA-of-Wake-County

Η οικογένεια του Toby, ενός γάτου από την Νότια Καρολίνα, δεν ανήκει σε αυτούς τους ανθρώπους. Ο Toby έζησε μαζί τους για ένα διάστημα και όταν εκείνοι τον βαρέθηκαν, τον έδωσαν χωρίς δεύτερη σκέψη σε μία άλλη οικογένεια.
Παρόλο που η νέα του οικογένεια τον αγάπησε, ο Toby ήταν εμφανώς δυστυχισμένος και δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στο νέο του σπίτι. Του έλειπαν αυτοί που θεωρούσε δικούς τους ανθρώπους και στην πρώτη ευκαιρία αποφάσισε να τους αναζητήσει, ακόμα και αν αυτό σήμαινε να διασχίσει το επικίνδυνο δάσος μόνος του.

5ad74ab35cb4e.image_

Ο γάτος το έσκασε και περιπλανήθηκε σε μία απόσταση 19 χιλιομέτρων. Όταν κατάκοπος πλέον εντόπισε το παλιό του σπίτι, άρχισε να νιαουρίζει δυνατά στην εξώπορτα, μέχρι που κάποιος άνοιξε. Ο Toby έδειξε αμέσως πόσο τους αγαπά και πόσο του έλειψαν, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό να τους αλλάξει γνώμη.
Για την ακρίβεια ο Toby δεν ήταν τίποτα παραπάνω για εκείνους, από ένα παράσιτο που έπρεπε οπωσδήποτε να βγάλουν από τη ζωή τους. Τον επέστρεψαν εκνευρισμένοι στο καινούριο του σπίτι, πιστεύοντας ότι θα πάρει το μήνυμα πως στο δικό τους είναι ανεπιθύμητος. Όμως ο Toby επέστρεφε.

cat-walks-12-miles-720×400

Η λύση που τους φάνηκε πιο «βολική» ήταν να τον παραδώσουν στο πλησιέστερο καταφύγιο ζώων, ζητώντας να του κάνουν ευθανασία για να είναι σίγουροι πως δεν θα εμφανιστεί ξανά μπροστά τους!
Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου δεν μπορούσαν να διανοηθούν πως ένα υγιές ζώο θα πήγαινε για ευθανασία, επειδή το μόνο του πρόβλημα ήταν πως αγαπούσε υπερβολικά τους ανθρώπους του. Έτσι απευθύνθηκαν στην τοπική οργάνωση διάσωσης, SPCA, προκειμένου να τον βοηθήσουν να βρει μία άλλη οικογένεια για να τον υιοθετήσει.

toby-dog-walk-graphic-768×512

Όταν η SPCA ανάρτησε την ιστορία του Toby στο facebook οι αντιδράσεις ήταν μεγάλες. Η οργή για την οικογένεια ξεχείλιζε, όχι μόνο γιατί την ασυνείδητη συμπεριφορά τους απέναντι σε ένα ζώο, αλλά και για την απαίτησή τους να θανατωθεί, ώστε να μην βγαίνουν από την βολή τους επειδή του έλειπαν τόσο που επέστρεφε πάντα σε εκείνους.
Η ιστορία κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές και άγγιξε τις καρδιές ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους υπήρξαν πολλοί που ζήτησαν να του χαρίσουν μία νέα ζωή και δεν άργησε η στιγμή που βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος.

 

Ο Toby έγινε ξανά ευτυχισμένος στην αγκαλιά της νέας του μαμάς, Michele Ralleigh, από το New Hampshire. Από τις πρώτες κιόλας μέρες έδειξε να προσαρμόζεται καλά στο καινούριο του σπίτι, που θα μοιράζεται με άλλες δύο γάτες. Και για πρώτη φορά στη ζωή του αντιλαμβάνεται πως συμπεριφέρονται οι πραγματικοί άνθρωποι!

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμα :

17χρονος κουφός και μερικώς τυφλός σκύλος προστάτευσε αγνοούμενο κορίτσι


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗmediamagazine.gr
Προηγούμενο άρθροΤο άδοξο τέλος της Ρένας Παγκράτη – Μόνη και απένταρη, αυτοκτόνησε στα 49 της και…
Επόμενο άρθροPower of love: Η επιστροφή της Στέλλας! O Πάνος την υποδέχτηκε με ένα ζουμερό φιλί! (vid)