Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Ο Πρώην της Ήθελε να Παραμείνει Χοντρή, για να μην την Ποθούν...

Ο Πρώην της Ήθελε να Παραμείνει Χοντρή, για να μην την Ποθούν άλλοι. Εκείνη όμως, είχε άλλα Σχέδια…

7ffCnQoa-750×430

Η ιστορία της Christine Carter, που κατάφερε να χάσει το μισό της βάρος, θα σας εμπνεύσει να πετύχετε το δικό σας στόχο.

Η Christine Carter έφτασε να ζυγίζει 125 κιλά. Η 28χρονη κοπέλα από το Ντάλας του Τέξας άρχισε να παίρνει αρκετό βάρος, όταν παράτησε το κάπνισμα. Σταμάτησε μια κακή συνήθεια, για να ξεκινήσει μια άλλη: το τσιμπολόγημα. Η Christine πάντα είχε καμπύλες, αλλά έφτασε να ξοδεύει 2.000 δολάρια το μήνα για φαγητό μόνο για την ίδια!

Συνειδητοποίησε την απροχώρητη κατάστασή της, όταν διστακτικά πήγε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Η Christine χαιρέτησε το θείο της, και εκείνος τη προσπέρασε. Είχε πάρει τόσο βάρος που δε την αναγνώριζαν τα μέλη της οικογένειάς της. Η Carter κατάλαβε ότι έπρεπε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της.

Δύο μήνες αργότερα, η Carter υποβλήθηκε σε γαστρικό μανίκι, για να χάσει το περιττό βάρος. Μετά την εγχείρηση έχασε 23 κιλά. Ωστόσο, δεν άλλαξε τον τρόπο ζωής της, και το περιττό βάρος παρέμενε.

“Σε εκείνο το σημείο συνειδητοποίησα, ότι έπρεπε να ανεβάσω τη ζωή μου στο επόμενο επίπεδο.»

Γράφτηκε σε γυμναστήριο και άλλαξε τις διατροφικές της συνήθειες. Σύντομα το βάρος της άρχισε να μειώνεται. Απέκτησε περισσότερη αυτοπεποίθηση και ενάμιση χρόνο αργότερα, η Christine ήταν αγνώριστη.

Είχε χάσει 68 κιλά! «Είναι εκπληκτικό πραγματικά,” παραδέχτηκε στο Us Weekly. “Όταν δεν νιώθω αρκετά ικανοποιημένη με τον εαυτό μου, κοιτάζω πως ήμουν παλιά και πόσο μακριά έχω φτάσει. ”

Όταν κοιτάζουμε τις φωτογραφίες πριν και μετά, φαίνεται σαν να μην είναι καν το ίδιο άτομο! Η Christine έχασε περισσότερο βάρος από όσο ζυγίζει τώρα! Φαίνεται εκπληκτική είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πως η σκληρή δουλειά αποδίδει.

Τώρα η Christine θέλει να ανταποδώσει. Μεταξύ άλλων έχει στα σκαριά να φτιάξει μια ιστοσελίδα για να βοηθήσει τους άλλους να χάσουν βάρος. Η ιστοσελίδα θα έχει συμβουλές και προγράμματα που θα εμπνέει τους άλλους να αλλάξουν τρόπο ζωής, όπως έκανε και η ίδια!

Μοιραστείτε την εκπληκτική ιστορία της με τους φίλους σας!

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Νικολαΐδης. Ο ηθοποιός που τράβηξε μόνος του τα καλώδια του μηχανήματος που τον κρατούσε στη ζωή


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtrue
Προηγούμενο άρθροΆρχισαν τα Όργανα: Καβγάδες Στέλλας – Πάνου για το Ποιος θα Μιλήσει Περισσότερο στη Νέα τους Εκπομπή! [βίντεο]
Επόμενο άρθροΗ μοναδική γιατρός κλόουν στην Ελλάδα με σκοπό να κάνει τα άρρωστα παιδιά να χαμογελούν