Αρχική ΘΕΑΜΑ ΘΕΑΤΡΟ «Μαριονέτα ο Άνθρωπος, Κόσμε»: Ένας θεατρικός μαραθώνιος αγάπης

«Μαριονέτα ο Άνθρωπος, Κόσμε»: Ένας θεατρικός μαραθώνιος αγάπης

DSC_0042

Η παράστασή μας ονομάζεται «Μαριονέτα ο Άνθρωπος, Κόσμε», και θα παρουσιαστεί στο Γυμνάσιο Γαλατά Τροιζηνίας ( απέναντι από τον Πόρο ) 25 με 29 Αυγούστου.

Μέσα στο έργο παρουσιάζεται ο «Άνθρωπος», η «Φωνή» καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους, μία σχέση πιεστική, μία σχέση ιδιαίτερη και σίγουρα μία σχέση που όλοι έχουμε δει γύρω μας και πιθανόν μέσα μας. Είναι ένα θεατρικό με κοινωνικό περιεχόμενο ή αλλιώς, είναι ο «καθρέφτης» της κοινωνίας μας.

Μέσα στο έργο παρουσιάζεται ο «Άνθρωπος», η «Φωνή» καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους. Αυτή η σχέση είναι πιεστική, ιδιαίτερη και σίγουρα μία σχέση που όλοι έχουμε δει γύρω μας και πιθανόν μέσα μας. Όταν ο άνθρωπος κοίταξε το εαυτό του στον καθρέφτη, τρόμαξε γιατί είδε το τέρας που υπάρχει μέσα του. Στην κοινωνία των ”Μη” και των ”Δεν Μπορείς” δεν υπάρχει εξέλιξη ανθρωπάκο. Σιωπή, η μεγαλύτερη εφεύρεση των ανθρώπων.
H παράσταση αυτή δημιουργήθηκε από την ομάδα ArtiStas και ανέβηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2016 σε συνεργασία με το δήμο Τροιζηνίας, στο θέατρο του δήμου. Τον Δεκέμβριο του 2016, ανέβηκε δύο φορές στο Θέατρο «Κάρολος Κουν», σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου.

DSC_0064

Ο λόγος της παράστασης αυτής, ξεκίνησε για να ευαισθητοποιήσει, καθώς και να προβληματήσει τους θεατές και είχε ανέκαθεν φιλλανθρωπικό χαρακτήρα. Σκοπός των παραστάσεων είναι να κινητοποιηθεί ένας θεατρικός μαραθώνιος αγάπης, συλλέγωντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα αποτελλούν το εισητήριο για τις παρστάσεις. Σκοπός μας είναι αυτή η προσπάθεια συνεισφοράς, να μην σταματήσει πρωτού συλλέξει τουλαχιστον ένα τόνο σε τρόφιμα, τα οποία θα δοθούν στο χαμόγελο του παιδιού και στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Τροιζηνίας.

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Αριστείδης Σταύρου
Ηθοποιοί: Ελπίδα Καρνέζη, Αριστείδης Σταύρου
Επιμέλεια φωτογραφίας: Γιάννης Λαζάρου
Όνομα υπευθύνου: Αριστείδης Σταύρου
Τηλέφωνο επικοινωνίας :6984094450

 

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

«Ορέστης» του Ευριπίδη από το ΚΘΒΕ για δύο βραδιές στην Επίδαυρο!

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΜουσακάς με κιμά κοτόπουλο και μπεσαμέλ γιαουρτιού
Επόμενο άρθρο22 χρόνια χωρίς την Αλίκη μας: Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την κηδεία της μεγάλης σταρ