Αν είσαι λάτρης της nutella και του παγωτού, τότε επιστράτευσε 4 μόνο υλικά και ξεκίνα δουλίτσα!
Υλικά συνταγής
400 ml κρέμα γάλακτος με 35-36% λιπαρά, κρύα
1 κουτί (397 ml) ζαχαρούχο γάλα
60-80 γρ. κακάο σε σκόνη (ανάλογα με το πόσο έντονη θέλετε τη γεύση της nutella)
120 γρ. nutella
Εκτέλεση συνταγής
- Βάζετε τη κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και τη χτυπάτε με το μίξερ, στη μεγαλύτερη ταχύτητα, μέχρι να έχετε μια πολύ πηχτή σαντιγί με παχύρρευστη μορφή, σαν γιαούρτι.
- Χαμηλώνετε τη ταχύτητα του μίξερ και προσθέτετε διαδοχικά το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο και τη nutella χτυπώντας μέχρι να έχετε ένα ομογενοποιημένο μείγμα σαν σφιχτή μους.
- Σταματάτε τη λειτουργία του μίξερ.
- Μεταφέρετε το μείγμα παγωτού σε ένα αεροστεγές μεταλλικό σκεύος και το τοποθετείτε στη κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες ή μέχρι να παγώσει καλά.
Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram
Διαβάστε ακόμα: