Αρχική ΓΕΥΣΗ Φοκάτσια με μπέικον και παρμεζάνα

Φοκάτσια με μπέικον και παρμεζάνα

b_170_a

Φοκάτσια με μπέικον και παρμεζάνα. Ένα εκπληκτικό σνακ για πρωινό αλλά και για άλλες ώρες. Για όλη την οικογένεια, για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Η φοκάτσα είναι πατητό ψωμί, που παρασκευάζεται από ζύμη από αλεύρι, νερό, αλάτι και μαγιά, το οποίο μπορεί να μαγειρευτεί τόσο στο φούρνο όσο και στη σχάρα.

Θα χρειαστούμε για την Φοκάτσια με μπέικον

  • ζύµη για 1 φοκάτσια, ανοιγµένη σε ρηχό ταψί
  • 90 γρ. µπέικον, χοντροκοµµένο
  • 10 φύλλα βασιλικού, χοντροκοµµένα
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. σούπας τριµµένη παρµεζάνα

Εκτέλεση


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗgastronomos.gr
Προηγούμενο άρθρο«Ο Κύριος Κλάιν» με τον Αλέν Ντελόν
Επόμενο άρθροBhel Puri, ένα μείγμα από αλμυρές μπουκιές με τραγανό ρύζι