Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑ ΣΟΚ: Έδεσαν πέτρα στον λαιμό σκύλου και τον πέταξαν στη θάλασσα

ΣΟΚ: Έδεσαν πέτρα στον λαιμό σκύλου και τον πέταξαν στη θάλασσα

i-anthropia-enos-skylou-to-post-tis-dimosiografou-sto-feisbouk-pou-egine-viral.col-8

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τη φρίκη που σημειώθηκε στην Πάρο. Έδεσαν πέτρα στον λαιμό σκύλου και τον πέταξαν στη θάλασσα. Ντροπή.

Μια τραγική είδηση που μας κάνει να αναρωτιόμαστε τελικά πόσοι άνθρωποι εκεί έξω είναι όντως άνθρωποι. Έδεσαν πέτρα στον λαιμό σκύλου και τον πέταξαν στη θάλασσα. Ποιος άνθρωπος, με ποια λογική θα μπορούσε ποτέ να κακοποιήσει και να σκοτώσει έναν σκύλο;

Όπως αναφέρει το zoosos.gr, ένας άνθρωπος εντόπισε τυχαία τον αρσενικό σκύλο στη θαλάσσια περιοχή του Αμπελά. Το σκυλάκι ήταν νεκρό αφού κάποιος είχε δέσει μια πέτρα γύρω από τον λαιμό του άτυχου ζώου.

Για το φρικιαστικό συμβάν ενημερώθηκαν άμεσα ο σύλλογος Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου και το Λιμενικό ένας εκ των ανδρών του οποίου, έσπευσε στο σημείο με σκάφος και βούτηξε στο νερό προκειμένου να κόψει το σχοινί με το οποίο ο δράστης είχε δέσει το λυκόσκυλο με πέτρα πριν το πετάξει από γκρεμό στη θάλασσα, όπως περιγράφει το zoosos.gr.

Το σημείο που συνέβη το συγκεκριμένο αποτρόπαιο περιστατικό είναι πιο απομονωμένο και μακριά από πολυσύχναστες περιοχές. Κι έτσι ενδέχεται κανείς να μην είδε αυτόν τον “άνθρωπο” και τις τραγικές πράξεις του.

Μάλιστα, ο άτυχος αρσενικός γερμανικός ποιμενικός πρέπει να είχε πεθάνει δύο με τρεις μέρες, πριν εντοπίσουν το πτώμα του. Συγκεκριμένα, αυτό προκύπτει απ’ την κατάσταση σήψης του σκύλου όπου δείχνει πως αυτή η φρικιαστική πράξη συντελέστηκε δύο με τρεις ημέρες πριν την ανεύρεση του πτώματος.

Ντροπή και μόνο ντροπή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει μια τόσο φρικιαστική πράξη. Το πιο πρόσφατο περιστατικό είναι ο σκύλος που βρέθηκε κοντά στην Χαλκίδα και τον είχαν βάψει με κόκκινη βαφή μαλλιών. Πολύ φοβόμαστε πως δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί ασυνείδητοι άνθρωποι εκεί έξω και η κακοποίηση ζώων είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα.

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗipop.gr
Προηγούμενο άρθροΗ Jane Fonda χορεύει χασάπικο σε μουσική Μ. Χατζιδάκι ενώ ο Nat King Cole τραγουδά ΄΄In the cool of the day΄΄
Επόμενο άρθροΤο πιο γρήγορο γλυκό με γκοφρέτες σε μόνο 10 λεπτά