Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τ’ άστρα σήμερα ΤΡΙΤΗ 28/8

Τι λένε τ’ άστρα σήμερα ΤΡΙΤΗ 28/8

astra

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης κυβερνήτης του ζωδίου σας, επανέρχεται σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα, να ασχοληθείτε στοχευμένα, σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αρχίσουν να προωθούνται πολλά θέματα που μέσα στο Καλοκαίρι είχαν παγώσει. Μην αμελείτε να φτιάξετε νέα προγράμματα για να βρεθείτε πιο κοντά στους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας έχουν προβληματίσει αρκετά και εσείς πρέπει να δώσετε σήμερα μεγαλύτερη βάση και προσοχή σε αυτό τον τομέα. Μία αδιαθεσία, θα είναι περαστική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις σας θα έχουν σήμερα μία σχετική αναστάτωση. Κάποιοι θα διεκδικήσουν από σας κάτι που πραγματικά δεν είστε σε θέση να προσφέρετε αυτή την χρονική περίοδο.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα θελήσετε να διεκδικήσετε, να ανανεώσετε και να αμφισβητήσετε. Καλό είναι να μην αφήσετε τις εγωιστικές τάσεις να υπερισχύσουν στις επαφές σας με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία αισθητή καλυτέρευση στις σχέσεις σας, θα σας κάνει να νοιώσετε αρκετά καλύτερα. Σήμερα θα δεχθείτε την μεταμέλεια από ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά και οι οικογενειακές σχέσεις, για ένα περίεργο τρόπο έχουν αρχίσει να σας απασχολούν έντονα. Βάλετε πιο εποικοδομητικές σκέψεις στο μυαλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ορθή πορεία του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει αισθητά να βάλετε σε τάξη θέματα που εκκρεμούσαν. Ένα ταξίδι μπορεί να σας αναζωογονήσει αισθητά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης επανέρχεται στην ορθή πορεία του, βάζοντας σε μία σειρά οικονομικές σας υποθέσεις. Μπορεί να βρείτε και νέες πηγές εισοδημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στο ζώδιο σας, περνά σε ορθή φορά και αρχίζετε να παίρνετε την ρεβάνς σε ένα θέμα που σας είχε προβληματίσει αρκετό καιρό πριν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υπερβολές και η ανασφάλεια, μάλλον δεν θα σας βγουν σε καλό. Φροντίστε να είστε χαλαροί και να μην αφήσετε κατάλοιπα στις σχέσεις σας, να σας ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο που οι σχέσεις σας με τους άλλους, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Μην αφήνετε τα συναισθήματα, να σας μπλοκάρουν την σκέψη.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΕβρεχε και μπήκε στη θάλασσα για μπάνιο με… ομπρέλα! Έγινε viral μέσα 30 λεπτά!
Επόμενο άρθροGame of Thrones: Τον Απρίλιο του 2019 έρχεται η τελευταία σεζόν
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775