Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Όλοι μιλούν για το 5χρονο κορίτσι με τα μακριά μαλλιά. Αλλά γιατί;...

Όλοι μιλούν για το 5χρονο κορίτσι με τα μακριά μαλλιά. Αλλά γιατί; | Photos

5xroni-mia-508×330

Σίγουρα θα έχεις δει μια φωτογραφία της κάπου στο Internet. Είναι το 5χρονο κορίτσι με τα μακριά μαλλιά που έχει γίνει υπερ-viral και το θέμα συζήτησης στο Διαδίκτυο, αλλά γιατί;

Το 5χρονο κορίτσι με τα μακριά μαλλιά, υπερβολικά μακριά μαλλιά, έχει κατακλύσει τα social media και όλοι μιλούν γι’ αυτό. Πρόκειται για την Mia Aflalo που είναι μόλις 5 χρονών και έχει αφήσει ήδη το στίγμα της στην μόδα και στο Internet γενικά, λόγω των μακριών, φυσικών και υπέροχων μαλλιών της.

https://www.instagram.com/p/BcuZXhNgMgn/?taken-by=miaaflalo

https://www.instagram.com/p/Bd0HXleArRM/?taken-by=miaaflalo

Γεννημένη στο Tel Aviv, έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram με 53.8Κ ακόλουθους. Όσους θα μπορούσε να έχει μια celebrity, ενώ για αυτήν έχει μιλήσει και η Βρετανική Vogue.

Μιλούν όλοι για μια μικρή diva, για το 5χρονο κορίτσι με μακριά μαλλιά που είναι ήδη διάσημο από κούνια. Ο Sagi Dahary, ο προσωπικός της κομμωτής (φυσικά και θα είχε προσωπικό κομμωτή) δήλωσε στην Daily Mail πως μόνο diva δεν είναι. Η μικρή πριγκίπισσα Mia ποτέ δεν παραπονιέται ούτε διαφωνεί, ούτε τσακώνεται. Αλλά περιμένει υπομονετικά και χαμογελά σε όλους.

Παρά τους χιλιάδες fans της, πολλοί λένε πως η υπερβολική έκθεση σε τόσο μικρή ηλικία ίσως είναι επιζήμια. Ένας χρήστης του Internet σχολίασε πως δεν είναι μόνο οι φίλοι που θέλεις να εντυπωσιάσεις στο Instagram, αλλά πολλοί κακοί άνθρωποι παντού. «Βάζετε σε κίνδυνο τη ζωή της, την παρουσία της και την ψυχική της υγεία στο μέλλον», σχολίασε χαρακτηριστικά μάλλον απευθυνόμενος στους γονείς της μικρής.

Άλλοι πάλι βλέπουν τη Mia σαν αυτό που είναι. Παιδί. Θεωρούν πως οι φωτογραφίες είναι απλά για “πλάκα” και το παιδί δεν ενδιαφέρεται για το πως δείχνει στους ξένους, πως θα τραβήξει την τέλεια selfie. Είναι όμορφη και έχει αυτοπεποίθηση.

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗipop
Προηγούμενο άρθροΗ Κρητικοπούλα που «μάγεψε» τον Σταμάτη Σπανουδάκη
Επόμενο άρθροΗ καλύτερη σάλτσα για το κοτόπουλο στο τηγάνι!