Cheesecake Ντάκος για gourmet καταστάσεις! Το cheesecake μπορείτε να το στήσετε σε ατομικά τσέρκια ή σε ένα μπολ ή ταψάκι και να παίρνει κάποιος με το κουτάλι.
Υλικά
- 2 κριθαροκουλουρες
- 15 ντοματινια κομμένα στη μέση
- 200 γρ. φετα
- 100 γρ. ανθοτυρο
- 120 γρ. γιαουρτι
- ελαιολαδο
- 6-7 ελιες γεμιστες κομμένες ροδέλες
- αλατι πιπερι
- ρίγανη
- 1 κ.σ καπαρι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μουλτι τις κριθαροκουλουρες με λίγο ελαιόλαδο και μια πρεζα αλάτι.
- Στη συνέχεια χτυπάμε τα τυριά με το γιαούρτι μια πρεζα πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν κρέμα. Την τοποθετούμε στο ψυγείο.
- Στρώνουμε σε ατομικά τσερκια τη βάση από τις κριθαροκουλούρες, την πατάμε με ένα κουτάλι και τα παγώνουμε.
- Στήνουμε το πιάτο 10 λεπτά πριν σερβίρουμε. Τοποθετούμε την κρέμα πάνω από τη βάση, στολιζουμε με τα ντοματίνια τις ελιές την κάπαρη και ραντίζουν με ελαιόλαδο.
- Ξεφορμαρουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Tip:Το cheesecake μπορείτε να το στήσετε σε ατομικά τσέρκια ή σε ένα μπολ ή ταψάκι και να παίρνει κάποιος με το κουτάλι.
Πηγή:tastyday.gr