Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τ’ άστρα σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 5/9

Τι λένε τ’ άστρα σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 5/9

1493728673676_zodia_1-H793

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να μην υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα στο καθημερινό σας πρόγραμμα, αλλά, αλλά θα δυσαρεστηθείτε με κάτι που θα μάθετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα αναθεωρήσετε κάποιες σκέψεις σας, μετά από γεγονότα που θα συμβούν. Μην πιστέψετε με ευκολία εκείνα που θα σας πουν και αφορούν την συναισθηματική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με έξυπνες κινήσεις θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Προωθήστε σχέδια που αφορούν τα επαγγελματικά και την καριέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας δημιουργήσει ανησυχίες, που θα αφορούν ένα προσωπικό σας θέμα. Οι απαισιόδοξες σκέψεις θα κρατήσουν λίγο.

ΛΕΩΝ

Είστε σε μία πολύ καλή περίοδο, σε ότι αφορά τον τρόπο που διαχειρίζεστε πνευματικές αναζητήσεις. Θα έχετε νέες γνωριμίες και επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε αρκετά πράγματα που πρέπει να κάνετε και πολύ πιθανόν να αρκεστείτε σήμερα στα πιο απαραίτητα. Μία νέα ευκαιρία στα επαγγελματικά σας παρουσιάζεται.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να μην αποδειχτεί και η πιο καλή μέρα σε καθημερινά θέματα, αλλά θα έχετε τον χρόνο, να σκεφτείτε τις επόμενες κινήσεις σας. Φιλικά πρόσωπα σας στηρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε μία καλή εξέλιξη σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα, με κάποιες προϋποθέσεις. Αν δεν μπορέσετε να κάνετε σήμερα την υπέρβαση, δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε σήμερα να γίνεστε πιεστικοί με τους άλλους. Μπορεί να παρουσιαστούν κάποια θέματα που δεν θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε με ευκολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν σήμερα πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Βέβαια θα έχετε μία ανατροπή σε ένα προσωπικό θέμα, που θα σας δημιουργήσει άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε μία γεμάτη μέρα και θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας, θα είναι πολύ καλή.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε κάτι να τακτοποιήσετε και αυτό σας δημιουργεί ένταση με τους άλλους. Ετοιμαστείτε για αλλαγές που έρχονται και θα σας βγάλουν από την μονοτονία.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔον Κιχώτης ο Άρης Σερβετάλης ξανά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για λίγες παραστάσεις!
Επόμενο άρθροΑπίστευτη Απόφαση στη Θεσσαλονίκη! Θα πληρώνουν 300 ευρώ στους γείτονες, κάθε φορά που τα παιδιά τους κάνουν φασαρία!
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775