Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Μετά την Παναγιώταρου και η Μιζεράκη: Τέλος τα Μακριά Μαλλιά της!

Μετά την Παναγιώταρου και η Μιζεράκη: Τέλος τα Μακριά Μαλλιά της! [φωτο]

1-403

Την γνωρίσαμε μέσα από το «Power of Love» του ΣΚΑΪ όπου και κατάφερε να ξεχωρίσει με την προσωπικότητά της. Η Στέλλα Μιζεράκη που ζευγάρωσε με τον Πάνο Ζάρλα στο ριάλιτι σχέσεων του καναλιού του Φαλήρου κατάφερε να κερδίσει κιόλας μαζί με τον αγαπημένο της.

Το ζευγάρι μάλιστα παρουσίασε μαζί το παιχνίδι «Σκάσε και κολύμπα» που προβλήθηκε και πάλι από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ακόμη δεν είναι γνωστό αν οι δυο τους είναι ακόμη μαζί ωστόσο η Στέλλα αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κάνει μια αλλαγή.

Η ξανθιά πρώην παίκτρια του ριάλιτι σχέσεων του ΣΚΑΪ έκαψε τα μακριά της μαλλιά.
Η αλλαγή στο μήκος των μαλλιών της είναι εμφανής από μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Η ίδια δίνει το δικό της ξεχωριστό μήνυμα για την απεξάρτηση.

https://www.instagram.com/p/Bnl2N2SA_lt/?taken-by=stellamizeraki

«@aytognosia_apexartisi_ ?ακολούθησε τους.Στειλε μήνυμα στο direct και αποκτήστε και εσυ το μπλουζάκι “TELL US YOUR STORY στηρίζοντας αυτή την μεγάλη προσπάθεια για μια ζωή με λιγοτερους εθισμους,με λιγότερο πόνο.Πες τους την δικη σου ιστορία» μπορει να σωθεί μια ζωή. Όλοι μαζί Στηριζουμε την εκστρατεία ενημερωσης του θεραπευτικού κέντρου εξαρτημένων ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ μεταφεροντας και εμεις με τον δικό μας τρόπο το μηνυμα ότι υπάρχει λύση στην ασθένεια του εθισμού www.aytognosia.com» έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtrue.gr
Προηγούμενο άρθροΔίαιτα Θαύμα! Χάσε… τρώγοντας 7 κιλά σε 10 μέρες με πρωτεΐνη
Επόμενο άρθροΔείτε την Εύα Μπάση του My Style Rocks όταν παρουσίαζε Δελτίο Ειδήσεων Τηλεοπτικού Σταθμού! [εικόνες]