Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τα άστρα για σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 27/9

Τι λένε τα άστρα για σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 27/9

astra

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Μία πολύ ιδιαίτερη μέρα σε θέματα συναισθηματικά και όχι μόνο. Θα πρέπει βέβαια να προσέχετε τα οικονομικά σας, που σήμερα θα έχουν μία περίεργη συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να αμφισβητήσετε πολλά πράγματα που αφορούν τον σύντροφό σας. Μία μέρα που θέλετε να ζήσετε κάτι διαφορετικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατάλληλη μέρα για να σκεφτείτε κάποια πράγματα που αφορούν την εργασία και την υγεία σας. Πολύ πιθανόν να ανατραπεί το πρόγραμμα που έχετε κάνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση σας, θα είναι έντονη, αλλά πολλά πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως θα θέλατε να είναι. Μην αφήσετε να σας αποπροσανατολίσουν φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Είστε σε μία αναστάτωση από το πρωί, κυρίως για επαγγελματικά θέματα. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα πρέπει να υποστούν σήμερα τις ιδιοτροπίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ πιθανόν να έχετε ιδιαίτερα καλή μέρα σε εργασιακά θέματα, κάτι που θα το προσέξετε από το πρωί. Καλά νέα σας έρχονται από μακριά.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο, έρχεται σε σύνοδο με τον πλανήτη του απρόοπτου, τον Ουρανό, οπότε θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας, που μπορεί να έχετε ξαφνικές απώλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προκύπτουν θέματα με άτομα από το περιβάλλον σας, που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Η προσωπική σας ζωή, θα έχει μία εξέλιξη που δεν περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν και σίγουρα δεν είναι και η πιο κατάλληλη μέρα για να σκεφτείτε αλλαγές. Φροντίστε κάποια οικονομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε μία καλύτερη διάθεση μετά από τις τελευταίες μέρες που τα γεγονότα μάλλον σας ταλαιπώρησαν. Φροντίστε να ηρεμίσετε και να δείτε τις νέες ευκαιρίες που έρχονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο ανακατατάξεων και αλλαγών. Σίγουρα θα βρείτε λύσεις που θα είναι εις όφελος σας, αλλά αυτό δεν θα γίνει σε μάκρος χρόνου.

ΙΧΘΥΕΣ

Το καθημερινό σας πρόγραμμα σήμερα αλλάζει, μέσα από κάποια ιδιόρρυθμα γεγονότα που θα συμβούν. Το φιλικό σας περιβάλλον σας στηρίζει.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΙστορία παράνοιας: Για να δει τα στάδια θανάτου κράτησε επί μήνες τη νεκρή μητέρα της στο σπίτι (εικόνα).
Επόμενο άρθροΤο θεατρικό μιούζικαλ «ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ STOP!» έχει κάνει ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων!
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775