Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ” Το Ημερολόγιο ενός Τρελλού” του Νικολάι Γκόγκολ 4ος χρόνος επιτυχίας!

” Το Ημερολόγιο ενός Τρελλού” του Νικολάι Γκόγκολ 4ος χρόνος επιτυχίας!

dccace73-0f8c-4467-92c8-a7f2282196bf

Τι να αναφέρουμε και τι να καταγράψουμε για τούτο το βήμα του Δημήτρη Γιώτη !

Είναι ο 4ος χρόνος που συνεχίζει ακάθεκτος, την πορεία στα βαθύτερα μονοπάτια της ανθρώπινης ύπαρξης, μέσα από τις σκέψεις, τις αγωνίες, τις φοβίες του μοναδικού τόσο καταγεγραμμένα αισθαντικού και επικίνδυνα μοναχικού ήρωα της παγκόσμιας δραματουργίας.

     Ο Δημήτρης Γιώτης έχοντας κάνει μια επιτυχημένη πορεία τριών χρόνων με  ”Το Ημερολόγιο ενός Τρελλού” του Νικολάι Γκόγκολ σε Αθήνα και εν συνεχεία σε Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Ερέτρεια, Θήβα, Σύρο μα και στα φεστιβάλ Γλυφάδας  και Νέας Σμύρνης επιστρέφει για 4η χρονιά στην Αθήνα, στο Μικρό Μπρόντγουαιη, από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου και μόνο για ένα μήνα. Η παράσταση που υμνήθηκε από κοινό και κριτικούς βρίσκει τον Δημήτρη Γιώτη στην πληρέστερη ερμηνεία της καριέρας του.

Δεν υποδύεται τον τραγικό ήρωα του Γκόγκολ, είναι ο ήρωας! Είναι εκεί, μπροστά μας, κατεβαίνει ένα-ένα τα σκαλοπάτια της τρέλλας, αναζητώντας τον ανώτερο εαυτό του, χρίζει τον εαυτό του Βασιλιά, αναζητά την αποδοχή, την αναγνώριση και την αγάπη.

      ” Έναν άνθρωπο μωρέ…Αυτό χρειάζομαι έναν άνθρωπο…άντρα ή γυναίκα δεν έχει σημασία …έναν άνθρωπο…”

Σήμερα που ο άνθρωπος ζει μόνος του, πράττει μόνος του, διεκδικεί μόνος του, είναι επιτακτική ανάγκη να τονιστεί αυτή η τάση, που τον οδηγεί να κλείνεται ολοένα στον εαυτό του.

       Στον ρόλο του Ποπρίστσιν, ο Δημήτρης Γιώτης βρίσκει…τον άλλο του εαυτό. Δεν φοβάται μα τολμά και ρισκάρει να ξεδιπλώσει την διαταραγμένη ψυχοσύνθεση της προσωπικότητας του ήρωα.

Η πορεία στα σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής του εναλλάσσονται το γέλιο και το δάκρυ, το κωμικό με το τραγικό, αναγνωρίζοντας τη συγγένεια με την πραγματική ζωή.

        ” Το να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου, τα συναισθήματά σου με κάποιον άλλον, είναι μια απ τις μεγαλύτερες ευτυχίες στη ζωή.”

     ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σε έναν κόσμο κοινωνικά αποδεκτό, μίζερο και βαλτωμένο. Ανήκει στο περιθώριο γιατί νοιώθει, χωρίς να το ξέρει, ότι διαφέρει. Ο κόσμος του έρχεται αντιμέτωπος μετον κόσμο των άλλων…των ισχυρών. Η σύγκρουση δεν αργεί να έρθει και τα αποτελέσματα επίπονα και αιματηρά.

     “Σαραντατρείς βουρδουλιές σκάσανε στην πλάτη μου…μωρέ και βασιλιάς να μην είμαι, άνθρωπος τον άνθρωπο γιατί να τον χτυπάει έτσι;”

       Έχοντας δημιουργήσει ένα μοναδικό σκηνικό η Δέσποινα Βολίδη και ενώ έχει ”παντρευτεί” μοναδικά με τα ιδιαίτερα κουστούμια των Celebrity Skin ( αγαπημένος Δημήτρης Στρέπκος ), η τρέλλα του Δημήτρη βρήκε υπέροχους συνοδοιπόρους σε τούτο το ταξίδι, με πάντα πιστο και αδελφό, όπως ο ίδιος αποκαλεί, το δεξί του χέρι Αλέξανδρο Κλημόπουλο.

   ”Το Ημερολόγιο Ενός Τρελλού” του Νικολάι Γκόγκολ απο Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 ΜΟΝΟ για ένα μήνα!

       Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Δημήτρη και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, δώσαμε ραντεβού για μια συζήτηση -συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Ας το αφήσουμε στο τρέξιμο μεταξύ προβών-προβών μα και ενάρξεων και καθηκόντων του σημαντικότερου ρόλου, εκείνου του ”μπαμπά”…παράδειγμα προς μίμηση!

        Από μας καλή επιτυχία σε ο,τι κάνεις!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο” Απάχηδες των Αθηνών ” των Νίκου Χατζηαποστόλου και Γιάννη Πρινέα με τον Δημήτρη Γιώτη
Επόμενο άρθρο”ΤΟΥ  ΤΡΕΛΛΟΥ  + ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ” stand up comedy