Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ποιος ηθοποιός υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία την αξέχαστη Ντένη Μαρκορά; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος ηθοποιός υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία την αξέχαστη Ντένη Μαρκορά; (ΒΙΝΤΕΟ)

hqdefault1

Tα Χριστούγεννα του 2015 στον καινούργιο και πλήρως ανακαινισμένο πολυχώρο στου Ψυρρή,’’Αυλητής Art’’,παίχτηκε για πρώτη φορά ο μονόλογος:’Quelle decadence’’ one man show με τον εξαιρετικά ταλαντούχο ηθοποιό Γιάννη Δημητράκη.

Ο ηθοποιός υποδύθηκε έναν αγαπημένο ρόλο της ελληνικής τηλεόρασης. Την αξέχαστη ”Ντένη Μαρκορά” των ΔΥΟ ΞΕΝΩΝ, που ενσάρκωσε με τεράστια επιτυχία η ηθοποιός, Ντίνα Κώνστα.

Στην παράσταση συμμετείχε  και ο Δημήτρης Ξηρός, ιδρυτής του χώρου, φίλος και συνάδελφος με τον Γιάννη.

Ο Γιάννης Δημητράκης μας μίλησε για την εμπειρία αυτής της παράστασης:

Με δική του λοιπόν προτροπή, ξαναβλέποντας το: ’’ ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ’’  άρχισα να γράφω δανειζόμενος την περσόνα της Ντένη Μαρκορά, έναν χειμαρρώδη διαδραστικό μονόλογο προοριζόμενος αποκλειστικά για τον  ”ΑΥΛΗΤΗ’’, στον οποίο την μετέφερα στο σήμερα για θυμηθεί με το κοινό τα πιο δυνατά περιστατικά της μυθοπλασίας, όπου προκαλώντας τους εκείνη,  θυμάται,νοσταλγεί,θυμώνει και κατάμονη πια, σχολιάζει και την επικαιρότητα. Πήγα αμέσως και βρήκα τον Αλέξανδρο Ρήγα και του ζήτησα την άδεια. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε με ελάχιστα μέσα (έναν φωτισμό και ένα τραγούδι) μια διάδραση μαγική, ένα bar theater για όλους όσους την λάτρεψαν τότε και εξακολουθούν ως και σήμερα αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές κοινού. Η παράσταση τελείωνε με μια εντελώς συγκινητική ανατροπή και εκεί κυρίως έγκειται η απολυτή συμμετοχή του κοινού,που ένιωθε μέσα σε 52 λεπτά σχεδόν όλα τα συναισθήματα, όπως ακριβώς και η Ντένη! Λόγω της πρώτης θριαμβευτικής εμφάνισης η παράσταση παίχτηκε κανονικά το διάστημα, 5 Μαρτίου-22 Απριλίου 2016. Έκτοτε γίνονται διαρκώς προτάσεις να ξανανέβει στο Θέατρο ή σε μουσικές σκηνές.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο instagram 

Δείτε κάποια αποσπάσματα από την επιτυχημένη αυτή παράσταση:

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤυρόπιτα στο τηγάνι για τους λάτρεις της φέτας!
Επόμενο άρθροΑυτή ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του MEGA (ΒΙΝΤΕΟ)