Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Λαμπερή η επίσημη πρεμιέρα για τον ‘Αμλετ των 180 παραστάεων!

Λαμπερή η επίσημη πρεμιέρα για τον ‘Αμλετ των 180 παραστάεων!

2357_TASOS_IORDANIDIS_17102018

Επίσημη βραδιά η περασμένη Τετάρτη(17/10) για τον Άμλετ  των 180 παραστάσεων στο  θέατρο Altera Pars.

Μια βραδιά διαφορετική  καθώς ο βασικός της σκοπός ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για το “Σπίτι του Ηθοποιού” όπως και έγινε, με την ενεργό συμμετοχή των δραστήριων Σπ. Μπιμπίλα και Κώστα Βενετσάνο (την παράσταση παρακολούθησαν και ηθοποιοί από το Σπίτι του Ηθοποιού).

Ο Τάσος Ιορδανίδης , ο ξεχωριστός Άμλετ της περσινής αλλά και της φετινής χρονιάς γοήτευσε το κοινό μαζί με τον υπέροχο θίασο που αποτελείται από τους: Άρη Λεμπεσόπουλο, Πέμυ Ζούνη,  Ιωάννα Παππά, Θοδωρή Κατσαφάδο, Δημήτρη Σαμόλη, Δημήτρη Διακοσάββα,  Ιάσονα Παπαματθαίου, Θοδωρή Κανδηλιώτη και Αντώνη Αντωνάκο. 

IMG_2405

Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχωρίσαμε τον πρώην υπουργό πολιτισμού και υποψήφιο για το χρίσμα του δημάρχου της Αθήνας Παύλο Γερουλάνο, τον βουλευτή Λέσβου κ. Πάλλη, κι ακόμα τους ηθοποιούς Σπύρο Παπαδοπουλο, Θάλεια Ματίκα, Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Μίνω Θεοχάρη, Γιάννη Δρακόπουλο, Νικολέτα Κοτσαηλίδου,  Γιώργο Χρανιώτη, Άννα Κουρή,  Σοφία Παυλίδου,  Σοφία Πανάγου,  Μιχάλη Συριόπουλο, τον στιχουργό Οδυσσέα Ιωάννου, τον σκηνοθέτη Γιώργο Σκεύα  και τις θεατρικές παραγωγούς Νινέττα και Νταίζη Λεμπέση, τον Βαγγέλη Γραμμένο των εκδόσεων Αθηνόραμα, την Ντέπυ Παπάζογλου του Ομίλου 24media, την κριτικό θεάτρου Τόνια Καράογλου (ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ), και τους δημοσιογράφους του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ Μαρία Μεταξητινού, Βασίλη Νάτσιο, Σίσσυ Μενεγάτου, Ανθή Αγγελοπούλου, Κωσταντίνο Κούλη, Εύη Γεωργίου.

IMG_2394

Η παράσταση Άμλετ  θα ολοκληρώσει το ταξίδι της στο θέατρο Altera Pars στις 15 Δεκεμβρίου 2018 και κατά την εορταστική περίοδο θα την διαδεχθεί παράσταση-έκπληξη που θα ανακοινωθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Noεμβρίου.

IMG_2398

2209_XRANIOTIS_MATIKA_PANAGOY_DRAKOPOYLOS_17102018

Η υπόθεση

Ο Βασιλιάς της Δανίας πεθαίνει απροσδόκητα και στη θέση του αναλαμβάνει χρέη Βασιλέα ο αδερφός του Κλαύδιος αφού πρώτα παντρευτεί τη χήρα Βασίλισσα, Γερτρούδη. Ο νεαρός Πρίγκιπας Άμλετ, δυσαρεστημένος από το θάνατο του πατέρα του αλλά και τον εσπευσμένο γάμο της μητέρας του με το θείο του, «βλέπει» το φάντασμα του νεκρού Βασιλιά και αποζητά δικαίωση για το νεκρό.

Διανομή:

Τάσος Ιορδανίδης: ΄Αμλετ

Άρης Λεμπεσόπουλος :Κλαύδιος

Πέμυ Ζούνη: Γερτρούδη

Ιωάννα Παππά: Οφηλία

Δημήτρης Σαμόλης: Λαέρτης

Δημήτρης Διακοσάββας: Ρόζενγκρατς

Αντώνης Αντωνάκος: Γκίλντενστερν

Θοδωρής Κανδηλιώτης: Φάντασμα //ηθοποιός

Ιάσονας Παπαματθαίου: Οράτιος

και Θοδωρής Κατσαφάδος: Πολώνιος

Συντελεστές:

Απόδοση: Δημοσθένης Παπαδόπουλος

Διασκευή-Σκηνοθεσία – Φωτισμοί – Μουσική επιμέλεια: Λεβάν Τσουλάτζε

Σκηνικά: Σταύρος Λίτινας

Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδήρη

Θεατρολόγος: Ιωάννα Μπλάτσου

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤι λένε τα άστρα για σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 22/10
Επόμενο άρθροΦρίκη στην Κρήτη! Ασυνείδητοι έβαψαν με μπλε μπογιά μια σκυλίτσα στην πόλη του Ηρακλείου