Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Κρήτη: Γιαγιά μαγείρεψε επικίνδυνο λαγοκέφαλο και η οικογένεια κατέληξε στο νοσοκομείο

Κρήτη: Γιαγιά μαγείρεψε επικίνδυνο λαγοκέφαλο και η οικογένεια κατέληξε στο νοσοκομείο

12-110-750×430

Ένα… επικίνδυνο γεύμα για μία οικογένεια στην Κρήτη

Ένα ανεπανάληπτο συμβάν έλαβε χώρα στην Κρήτη, όταν – από τη μια στιγμή στην άλλη – μία οικογένεια βρέθηκε στο νοσοκομείο, αφότου έφαγαν ένα γεύμα με… λαγοκέφαλο.

Όλα έγιναν όταν ένας ψαράς «έπιασε» έναν λαγοκέφαλο, που έβαλε στην κατάψυξη της κουζίνας του σπιτιού του, υποψιαζόμενος, φυσικά πως πρόκειται για το επικίνδυνο ψάρι.

Ο άνδρας έβαλε το ψάρι στην κατάψυξη, προκειμένου, σε μεταγενέστερο χρόνο, να το μεταφέρει για εξέταση, έτσι ώστε να αποδειχθεί και επιστημονικά αν όντως πρόκειται για λαγοκέφαλο.

Βέβαια, ο ψαράς – χωρίς καν να φαντάζεται τι επρόκειτο να συμβεί – δεν ενημέρωσε τα μέλη της οικογένειάς του σχετικά με το επικίνδυνο ψάρι το οποίο βρισκόταν στην κατάψυξη, με αποτέλεσμα η πεθερά του να το… μαγειρέψει!

Η ηλικιωμένη γυναίκα, χωρίς να γνωρίζει ότι επρόκειτο για λαγοκέφαλο, μαγείρεψε το ψάρι και από το εν λόγω φαγητό έφαγε η ίδια, η κόρη της (και σύζυγος του ψαρά), καθώς και το εγγόνι της!

Συνεπώς, το τελευταίο 24ωρο, η πεθερά, η σύζυγος και το παιδί του ψαρά νοσηλεύονται, για προληπτικούς λόγους, σε τρεις διαφορετικές κλινικές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου παρακολουθούνται από τους γιατρούς.

Ευτύχημα είναι το γεγονός πως η κατάσταση της υγείας τους δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο΄΄ΜΟΝΑΧΟ΄΄ του ΡΟΜΠΕΡΤ ΧΑΡΙΣ
Επόμενο άρθροΚαροτόψωμο στo τσάκ Μπάμ