Αρχική LIFESTYLE eXodos Τα σιροπιαστά της Νάνσυ που όμοιά τους στον κόσμο δεν θα ματαβρείς!

Τα σιροπιαστά της Νάνσυ που όμοιά τους στον κόσμο δεν θα ματαβρείς!

DSC04776

Τα σιροπιαστά της Νάνσυ που όμοιά τους στον κόσμο δεν θα ματαβρείς! Τα ιδιαίτερα σιροπιαστά που θα βρεις στο Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ, δεν θα τα βρεις πουθενά αλλού!

Αν δεν έχεις δοκιμάσει, τότε μην αργείς ψάξε να τα βρεις! Είμαι σίγουρη πως δεν έχεις ξαναγευτεί πιο ντελικάτα, νόστιμα, τραγανά, ευωδιαστά και «ανατολίτικα σιροπιαστά» που όμως δεν ”ξεχειλίζουν” από σιρόπι. Έχουν τόσο όσο χρειάζεται για να γίνουν, λίγο πιο γλυκά, τόσο όσο να γεύεσαι το κριτσανιστό φύλλο που είναι περιχυμένο με βούτυρο, πασπαλισμένο με μυρωδικά και ανθόνερο και παραγεμισμένο με ξηρούς καρπούς με το ολόφρεσκο φιστίκι Αιγίνης και το τραγανό σουσάμι!

Και μην δοκιμάσεις μόνο την κλασσική γεύση αλλά και τις άλλες, τις ιδιαίτερες, με πορτοκάλι, με σοκολάτα, αχ αυτή η κολασμένη γεύση της, δεν σε αφήνει να φας μόνο ένα!

Το μυστικό της επιτυχίας, των πιο νόστιμων σιροπιαστών της πλάσης, η Νάνσυ δεν το λέει. Το έχει φέρει από τα βάθη της ανατολής, όπως και τα μυρωδάτα μπαχαρικά που χρησιμοποιεί.

Δεν θέλει να ακούσει για έτοιμα φύλλα, ιεροσυλίες της εύκολης εποχής που ζούμε. Κάτι έμαθαν οι πράκτορες μου, ότι η συνταγή του φύλλου είναι από την Βηρυτό. Εκεί που το φύλλο του μπακλαβά έχει γίνει επιστήμη!

Στην εποχή μας, η τυποποίηση μας έχει, λύσει τα χέρια, όμως η Νάνσυ δεν θέλει να ακούει γι αυτό. Περνάνε όλα από την κουζίνα της. ”Στο φύλλο αν δεν μιλήσεις δεν βγαίνει καλό” μας είπε, και μας σέρβιρε μια ποικιλία σιροπιαστών μαζί με αρωματικό καφέ….

Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ / Nancy’s sweet home

26907120_1828414140515833_7210352544694355908_n

Διαβάστε ακόμα:

Διαβάστε και κάτι ακόμα: 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση Αλληλεγγύης και προβολή της ταινίας “Mέρες Βροχής”
Επόμενο άρθροΤο έμβρυο μέσα στην μήτρα- Ένα συγκινητικό βίντεο με 11.000.000 views