Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Μεταγραφή βόμβα για την Νατάσα Καλογρίδη: Μπαίνει σε πασίγνωστο ριάλιτι!

Μεταγραφή βόμβα για την Νατάσα Καλογρίδη: Μπαίνει σε πασίγνωστο ριάλιτι!

natasa-kalogridi

Ποιος κατηγορεί ποιον την πρώτη φορά που οι ίδιοι οι παίκτες αποφασίζουν ποιος από την ομάδα θα δει την πόρτα της εξόδου από το Project Runway. Νέο ανατρεπτικό επεισόδιο απόψε στις 22.00 στο OPEN

Απόψε οι κανόνες του Project Runway αλλάζουν! Οι σχεδιαστές θα πρέπει να αποφασίσουν ποιος πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Οι 3 ομάδες θα παρουσιάσουν τις κολεξιόν τους στην πασαρέλα του Project Runway.Η κριτική επιτροπή θα αποφασίσει ποια είναι η νικήτρια ομάδα και τα μέλη της θα δώσουν σε αυτόν που αξίζει την ασυλία.

Οι δύο ομάδες με τη χαμηλότερη βαθμολογία, θα πρέπει να ψηφίσουν και να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι σχεδιαστές που θα υποδείξουν οι ομάδες τους θα βρεθούν απέναντι από την κριτική επιτροπή, η οποία θα αποφασίσει ποιος θα αποχωρήσει από το Project Runway.

Σε αυτή την αποστολή κάποιοι δούλεψαν για το καλό της ομάδας τους, βάζοντας στην άκρη τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, κάποιοι άλλοι λειτούργησαν εις βάρος της, με στόχο κυρίως την προσωπική τους προβολή – έτσι δεν αργούν να βγουν τα μαχαίρια.

Στο τέλος της βραδιάς, τίποτα δε θα είναι ίδιο μεταξύ τους. Συνεργασίες θα κριθούν, φιλίες θα δοκιμαστούν, παρέες θα αποδυναμωθούν. Και μια απόφαση που θα ανατρέψει τα πάντα…

Στην πέμπτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής κάθεται μία ηθοποιός με πολύ έντονη προσωπικότητα και ιδιαίτερο στιλ, η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, σπούδασε σχέδιο μόδας και μάλιστα απέσπασε βραβείο από το Υπουργείο Πολιτισμού της Αυστραλίας.

0133

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο instagram 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗathensmagazine.gr
Προηγούμενο άρθροΦτιάξε την πιο γευστική ζεστή σοκολάτα με δύο υλικά
Επόμενο άρθροΔείτε το νέο τρέιλερ του Lion King (video)