Αρχική ΘΕΑΜΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Διπλή ταρίφα στο Θέατρο Αθηνά: Ο Βασίλης Θωμόπουλος έκανε πάλι το θαύμα...

Διπλή ταρίφα στο Θέατρο Αθηνά: Ο Βασίλης Θωμόπουλος έκανε πάλι το θαύμα του!

01

Στο θέατρο ΑΘΗΝά  ανεβαίνει η τρελή κωμωδία του Ρέι Κούνεϊ «Διπλή ταρίφα» (πρωτότυπος τίτλος «Run for your Wife») σε απόδοση Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου.


Η “Διπλή Ταρίφα” είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του Κούνεϊ η οποία για εννέα συνεχόμενα χρόνια παιζόταν στο West End του Λονδίνου και θεωρείται ως η μακροβιότερη κωμωδία. Στο θέατρο ΑΘΗΝά, το έργο ανεβαίνει προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα και διαδραματίζεται στην Ελλάδα της δεκαετίας του 1970.

Η  άρτια απόδοση του Δημήτρη Αποστόλου και η ευρηματική σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου, προσφέρουν ένα ευχάριστο και ξεκαρδιστικό θέαμα.

Χάρμα οφθαλμών και οι ερμηνείες των ηθοποιών επί σκηνής!

02

ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μάριος Αθανασίου) είναι οδηγός ταξί στην Αθήνα στα χρόνια της χούντας, ο οποίος ζει κυριολεκτικά δύο ζωές, έχοντας στήσει δύο σπίτια με δύο διαφορετικές συζύγους (Τζόυς Ευειδή και Βίκυ Κάβουρα)!

Με ένα απόλυτα ακριβές χρονοδιάγραμμα, το οποίο τηρεί ευλαβικά, καταφέρνει να ξεγελά και τις δύο συζύγους, χωρίς να προκαλεί υποψίες, μέχρι που μπλέκει σε μία ληστεία, ξυπνάει στο Νοσοκομείο και το πρόσωπό του φιγουράρει στις εφημερίδες. Τότε ξεκινάει ένας αγώνας να διατηρήσει το μυστικό του τόσο από τους αστυνομικούς (Χάρης Ασημακόπουλος & Χάρης Γρηγορόπουλος) όσο και από τις συζύγους του. Μοναδικός του σύμμαχος ο κολλητός του φίλος (Σπύρος Πούλης).

Ο Μάριος Αθανασίου μέσα από την κωμικότητα που τον διακρίνει στέκεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον πάνω στη σκηνή. Την παράσταση επίσης, κλέβει ο Σπύρος Πούλης που με τις ατάκες και το ιδιαίτερο χιούμορ του, μας επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά το πόσο καλός κωμικός είναι.

05

Τι να πει κανείς όμως και για τις δύο γυναίκες του Γιάννη Παπαδόπουλου, την Τζόυς Ευείδη που μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες κωμικές δουλειές και μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά  με την πληθωρικότητα και την εκρηκτική της ερμηνεία επί σκηνής. Άρτια, όμορφη και γλυκιά ήταν και η παρουσία της Βίκυς Κάβουρα!

Σε αντίστοιχα, καλές και αξιοπρεπείς ερμηνείες, βλέπουμε τους ηθοποιούς Χάρη Γρηγορόπουλο, Χάρη Ασημακόπουλο και Γιάννη Μάνιο να εναλλάσσουν έξυπνες ατάκες στην σκηνή προκαλώντας άφθονο γέλιο!

04

Πολύ όμορφη και η παρουσία της ηθοποιού Μαριλένας Ράδου, στο ρόλο της δημοσιογράφου, που φέρνει μια μικρή αναστάτωση στο σπίτι των Παπαδοπουλέων!

Μία παράσταση με ποιότητα, καθόλου δηθενιά και φθηνό περιεχόμενο, ευχάριστη και με απόλυτο σεβασμό! Αξίζει να την δείτε, να διασκεδάσετε και να γελάσετε με την ψυχή σας!

03

Απόδοση: Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς
Κοστούμια: Κατερίνα Κοντού
Φωτισμοί: Γιώργος Φωτόπουλος
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Παραγωγή: Δημήτρης & Θοδωρής Μαροσσούλης

Παραστάσεις & Ώρες έναρξης:

Τετάρτη 19:30,
Πέμπτη 21:15
Παρασκευή 21:15
Σάββατο 18:15 & 21:15
Κυριακή 19:30

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑλέκος Αλεξανδράκης: Ο γοητευτικός άντρας του ελληνικού σινεμά
Επόμενο άρθροΣΟΚ: Και Δεύτερος οδηγός ταξί καταγγέλλει τον ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση