Αρχική LIFESTYLE eXodos Χριστούγεννα και Σερμπετόσπιτο πάνε μαζί…

Χριστούγεννα και Σερμπετόσπιτο πάνε μαζί…

DSC06386

Χριστούγεννα και Σερμπετόσπιτο πάνε μαζί… Στην πολύβουη πλατεία του Ψυρρή, το Σερμπετόσπιτο είναι ένα κουκλίστικο μαγαζί – εργαστήριο, όπου ο χρόνος φαίνεται να κυλάει πιο αργά, όπως στα παραμύθια…

Η Νάνσυ, ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, έχει δημιουργήσει τον ιδανικό χώρο για μαμάδες και παιδιά, για ερωτευμένα ζευγαράκια, για παντρεμένους χρόνια, για φίλους, για χωρισμένους, τον οποίο τέτοιες μέρες φόρτωσε με χαρούμενα χρώματα και αντικείμενα, λαμπιόνια, μπάλες, στρατιώτες, παιχνίδια, μικροδωράκια και φυσικά λαχταριστές, σπιτικές λιχουδιές.

DSC06376

Η Νάνσυ γεμίζει καθημερινά τη βιτρίνα της με κέικ λουσμένα από σοκολάτα, τάρτες με φρούτα του δάσους, cheesecake, κορμό, σιροπιαστά σε διάφορες εκδοχές. Το λαχταριστό μενού της συμπληρώνουν τα hot & cold ροφήματα, οπότε εκτός από καφέ, θα βρεις σούπερ σοκολάτες και αρωματικό τσάι σερβιρισμένα σε εκπληκτικές κούπες για να συνοδεύσεις το γλυκό σου.

Δύσκολο να αποφύγεις τις θερμίδες όπως σίγουρα καταλαβαίνεις – όπως και δύσκολα είναι να φύγεις για το σπίτι με άδεια χέρια από το μαγαζί!

DSC06418

DSC06447

DSC06514

DSC06405

Διαβάστε ακόμα:

Διαβάστε και κάτι ακόμα: 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο«Λόγω Τιμής»: Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα η αγαπημένη μας σειρά!
Επόμενο άρθροΜις Υφήλιος: Η πραγματικά εκρηκτική πασαρέλα της Ιωάννας Μπέλα -Με μαγιό [βίντεο]