Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Δείτε τι κάνει σήμερα η «Αριστέα» του «Άκρως Οικογενειακόν»

Δείτε τι κάνει σήμερα η «Αριστέα» του «Άκρως Οικογενειακόν»

moiroi

Η Δέσποινα Μοίρου για τους Έλληνες τηλεθεατές είναι η «Αριστέα» του «Άκρως Οικογενειακόν», ωστόσο η ίδια εδώ και χρόνια διαπρέπει στο Χόλιγουντ, με αποκορύφωμα την πρόσφατη βράβευσή της.

Η ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια μένει στο εξωτερικό,  κέρδισε σε κινηματογραφικό φεστιβάλ, το «Βραβείο Καλύτερης Σεναριογράφου» για την ταινία μεγάλου μήκους, με τίτλο, «Άγραφτο», και πιο συγκεκριμένα το καλύτερο πρωτότυπο σενάριο.

Αν και στην αρχή τους πούλησε την ιδέα, οι ιθύνοντες της ταινίας, στη συνέχεια της ζήτησαν να γράψουν μαζί με τον σκηνοθέτη, όλο το σενάριο. Η ηθοποιός πόζαρε στο κόκκινο χαλί του Film Festival αφού πρώτα παρέλαβε το βραβείο της.

Πέρυσι  βραβεύτηκε ως η αγαπημένη «Stand Up Comedy ηθοποιός» του κοινού, αλλά και ως stand up comedy σεναριογράφου, αφού η ίδια υπογράφει τους μονόλογούς της, ενώ κατέχει το βραβείο «Excellent in Innovation» που της δόθηκε από τον Λευκό Οίκο, ενώ έχει κερδίσει και το βραβείο σεναριογράφου μεγάλου μήκους δραματικής ταινίας, που θα προβληθεί σε πολλά φεστιβάλ κινηματογράφου, ενώ πρωταγωνιστούν ο Λορέντζο Λάμα και άλλοι σπουδαίοι Αμερικανοί ηθοποιοί.

moirou_14_12-768×575


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗthecaller.gr
Προηγούμενο άρθρο«Κλείδωσε»! Αυτός θα είναι ο καιρός των Χριστουγέννων
Επόμενο άρθροΣκύλοι περιμένουν με αγωνία τον άστεγο ιδιοκτήτη τους έξω από την πόρτα του νοσοκομείου που εισήχθη – Συγκινητικές εικόνες.