Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κέρκυρα: “Στα αζήτητα η σορός της 29χρονης- Οι συγγενείς κάνουν τρισάγιο στην...

Κέρκυρα: “Στα αζήτητα η σορός της 29χρονης- Οι συγγενείς κάνουν τρισάγιο στην TV”!

kerkira

Σοκάρει η περιγραφή που έκανε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση για το περίγραμμα της αποτρόπαιης δολοφονίας της 29χρονης Αγγελικής από τον πατέρα της στην Κέρκυρα.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Νews 247, ανέφερε ότι “είναι αδιανόητο αυτό που έγινε. Δεν το χωράει ανθρώπου νους. Μείναμε εμβρόντητοι. Τα ευρήματα είναι ευρήματα εγκλήματος. Ο δράστης κατάφερε χτυπήματα εναντίον του παιδιού του μ’ ένα βαρύ σιδερένιο αντικείμενο. Πολλές φορές. Δεν σήκωσε απλά το αντικείμενο για να την φοβίσει. Δεν ήταν ένα το μοιραίο χτύπημα επίσης στο οποίο ασκήθηκε περισσότερη δύναμη από ότι θα έπρεπε. Ήταν 7 τα χτυπήματα ξεκινώντας από το πίσω μέρος του κεφαλιού. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα. Υπάρχουν και χτυπήματα στα χέρια πράγμα που σημαίνει ότι το θύμα αμύνθηκε ενστικτωδώς. Φέρει και χτυπήματα στο σώμα, επιπόλαια αυτά”.

Όπως πάντως συμπλήρωσε όταν “βγήκε από τη θέση του ιατροδικαστή, ήταν η στιγμή που εξοργίστηκα. Ο δράστης μπήκε στο γραφείο μου κλαίγοντας. Οι αξιωματικοί βρέθηκαν στην ίδια θέση. Του είπαμε να σταματήσει να κλαίει για να γίνει δουλειά. Είδα έναν άνθρωπο που μόλις είχε σκοτώσει το παιδί του κλαψουρίζοντας ότι δεν το είχε κάνει. Είμαι άνθρωπος πάνω από όλα. Και γονιός”.

Ωστόσο άφησε όσους την άκουγαν πραγματικά εμβρόντητους όταν αποκάλυψε ότι ακόμη και σήμερα κανένας από τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας δεν την έχει αναζητήσει.

“Η σορός είναι στα αζήτητα” είπε. “Σε μία εκπομπή επίσης είδα συγγενείς της κοπέλας που τέλεσαν τρισάγιο έξω από το σπίτι, ενώ η κοπέλα μένει στα αζήτητα στο ψυγείο του νοσοκομείου μας. Μα που ζούμε; Ευτυχώς βρέθηκε άνθρωπος από γραφείο τελετών που είπε ότι θα αναλάβει τα πάντα με δικά του έξοδα, αλλοίμονο να είναι η κοπέλα ακόμα στο ψυγείο. Δεν μπορώ να πιστέψω όσα γίνονται. Νιώθω θυμωμένη, συγκλονισμένη και εξοργισμένη”.

Συγκλονιστική η μητέρα
Από την πλευρά της, η μητέρα της 29χονης, μίλησε στον ΣΚΑΪ και ξέσπασε, αναφέροντας ότι “τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν”.

Όπως λέει δεν φανταζόταν ποτέ, ότι ο πατέρας της 28χρονης θα έφτανε στο σημείο να την σκοτώσει.

“Ο πρώην άντρας μου ήταν ζηλιάρης και φανατικός. Μείναμε μαζί ενάμιση χρόνο περίπου και στη συνέχεια χωρίσαμε”.

“Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα την σκότωνε για μία σχέση. Θέλω να έρθει η κόρη μου εδώ στο σπίτι μας. Δεν μου την άφησαν στα 16, ας μου την αφήσουν τώρα να την κλάψω στο σπίτι μου”, λέει κλαίγοντας και συνεχίζει.

“Τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν και έζησε στην Ελλάδα. Δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μου. Μπορεί να μην την άφηναν”.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο instagram 

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗnooz
Προηγούμενο άρθροΞυλοκόπησε τον 6χρονο γιο του και τον έριξε σε κώμα επειδή «ήταν αδιάβαστος»
Επόμενο άρθροΚαλλιάνος: Έρχονται χιόνια στο κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα