Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Η ανατρεπτική φωτογράφιση της Μέριλιν Μονρόε για να κλείσει τα στόματα για...

Η ανατρεπτική φωτογράφιση της Μέριλιν Μονρόε για να κλείσει τα στόματα για τις τολμηρές εμφανίσεις της

merilin

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η Μέριλιν Μονρόε θα είναι το αιώνιο σύμβολο της θηλυκότητας και της γοητείας. Μία εμβληματική προσωπικότητα, που οι εμφανίσεις της και οι φωτογραφίσεις της θα μείνουν ανεξίτηλες, όσα χρόνια και εάν περάσουν μετά το θάνατό της.

Το πιο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της Μέριλιν, που κανείς δεν πρόκειται να σβήσει από τη μνήμη του, όσο κι αν προσπαθήσει, είναι η εμβληματική σκηνή από τα «7 χρόνια φαγούρα», όπου το απόλυτο seχ symbol στέκεται με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της πάνω σε μια σχάρα του μετρό και το λευκό της πλισέ φόρεμα σηκώνεται από τον αέρα, αποκαλύπτοντας τα καλλίγραμμα πόδια της. Βεβαίως, αυτή η φωτογραφία δεν ήταν η μοναδική που έδωσε τροφή για σχόλια σε δημοσιογράφους και επαγγελματίες του θεάματος.

Το 1951 η εντυπωσιακή ντίβα παρευρέθηκε σε ένα πάρτι στο ξενοδοχείο Beverly Hills, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ. Και όπως ήταν φυσικό και επόμενο, τράβηξε όλα τα βλέμματα των καλεσμένων. Κάποια στιγμή μία αρκετά συντηρητική δημοσιογράφος έδειξε να προσβλήθηκε από τη σχετικά προχωρημένη για εκείνη την εποχή εμφάνιση της Μονρόε, χαρακτηρίζοντάς τη «φθηνή» και «χυδαία». Μάλιστα γύρισε και της είπε χωρίς καμία ντροπή, ότι θα ήταν καλύτερη εάν εμφανιζόταν, φορώντας ένα σακί από πατάτες.

in__16518_5c2f4ea818cbf

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο instagram 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ «Σοφία» και το διπλό ουράνιο τόξο στα Χανιά (φωτο)
Επόμενο άρθροΓια 18 ώρες θα χιονίζει στην Αττική! – Χιόνια ακόμη και στο Σύνταγμα!