Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Αυτοί είναι οι θερμαινόμενοι χώροι στην Αττική λόγω χιονιά (Λίστα)

Αυτοί είναι οι θερμαινόμενοι χώροι στην Αττική λόγω χιονιά (Λίστα)

???? ?????S ?úo???????S?I?.?K?C ???ý? a???? ?? cV?R???A ??U????M???.??NV? n??????/EUROKINISSI

Ο «Τηλέμαχος» ετοιμάζεται να δείξει τα δόντια του, με τα χιόνια να πέφτουν στην Αττική από το βράδυ της Δευτέρας, με την Τρίτη να αναμένεται ως την πλέον παγωμένη ημέρα του εφετινού χειμώνα.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει ανοίξει θερμαινόμενους χώρους, στους οποίους θα μπορέσουν να μείνουν όσοι δε μπορούν διαφορετικά να προστατευτούν από το κρύο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής: «Άμεση και επικαιροποιημένη ενημέρωση σχετικά με τους θερμαινόμενους χώρους που λειτουργούν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής, παρέχει η Περιφέρεια Αττικής στην ιστοσελίδα της, μέσω του συνδέσμου: https://goo.gl/zNV3UH Πρόκειται για θερμαινόμενους χώρους που έχουν κοινοποιηθεί από τους Δήμους στην Περιφέρεια και τους οποίους λειτουργούν οι Δήμοι και άλλοι φορείς, με στόχο την προστασία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από ακραία καιρικά φαινόμενα κατά τη χειμερινή περίοδο.

Για τη διευκόλυνση των πολιτών τα σημεία καταγράφονται σε πίνακες και απεικονίζονται σε χάρτη Google, ενώ παράλληλα παρατίθενται βασικές πληροφορίες αυτοπροστασίας των πολιτών από παγετό και χιόνια».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο instagram


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗthecaller.gr
Προηγούμενο άρθροΓονείς και μαθητές ΠΡΟΣΟΧΗ | Κυκλοφορούν σε Χανιά και Ρέθυμνο fake news για κλειστά σχολεία την Τρίτη
Επόμενο άρθροΚοπή Πίτας στο Σπίτι της Πνοής