Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ραγίζει καρδιές η γιαγιά του Τσιτσιπά: «Είμαι τυφλή και δεν μπορώ να...

Ραγίζει καρδιές η γιαγιά του Τσιτσιπά: «Είμαι τυφλή και δεν μπορώ να καμαρώσω τον Στέφανό μου»

tsi_252863_130044

Ραγίζει καρδιές η γιαγιά του Στέφανου Τσιτσιπά, Σταυρούλα, μιλώντας για τον εγγονό της: «Είμαι τυφλή και δεν μπορώ να καμαρώσω τον Στέφανό μου»

Η κυρία Σταυρούλα μίλησε στην Espresso, από το Προάστιο Καρδίτσας όπου διαμένει μόνιμα, και αποκάλυψε ότι έχει χάσει το φως της και δεν μπορεί να καμαρώσει τον Στέφανο.

«Δεν βλέπουν τα ματάκια μου, παιδί μου, και δεν μπορώ να χαρώ την επιτυχία του εγγονού μου. Έχω χάσει το φως μου εδώ και πέντε χρόνια. Παρηγορήθηκα πολύ όμως όταν μου είπε ο Στέφανος ότι θα έρθει γρήγορα κοντά μου», είπε στην εφημερίδα η κυρία Σταυρούλα.

Ραγίζει καρδιές η γιαγιά του Τσιτσιπά: «Είμαι τυφλή και δεν μπορώ να καμαρώσω τον Στέφανό μου»

Όσο για το πώς έχασε το φως της, η γιαγιά του 20χρονου  τενίστα απάντησε: «Είχα πίεση στα μάτια και σε συνδυασμό με κάποια άλλα προβλήματα, τυφλώθηκα εντελώς. Μόνη μου παρηγοριά τα εγγόνια μου που έρχονται συχνά. Ακούω και μαθαίνω για τον Στέφανό μου, αλλά δεν μπορώ να τον καμαρώσω. Τον περιμένω να έρθει».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Αθήνα, 12 Αυγούστου 1998) είναι Έλληνας επαγγελματίας αντισφαιριστής, 4ος στην παγκόσμια κατάταξη σήμερα.

Είναι ο πρώτος Έλληνας που έχει μπει στους 100 καλύτερους αντισφαιριστές και ο πρώτος (και μέχρι σήμερα ο μοναδικός) που κατέκτησε τίτλο Γκραν Σλαμ της περιόδου Open στην κατηγορία εφήβων (Junior), όταν κατέκτησε το διπλό του Γουίμπλεντον αγοριών το 2016 με συμπαίκτη τον Eσθονό Κένεθ Ράισμα. Έχει κερδίσει συνολικά πέντε τίτλους ATP singles Futures καθώς και έξι ATP τίτλους Futures στο διπλό.

Δείτε ακόμη:

Η μαγική δίαιτα που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Βοσκόπουλος: Σπαρακτικές εικόνες, Κηδεία με το τραγούδι «Ανεπανάληπτος»

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο«Πηνελόπη Δέλτα – Ίωνας Δραγούμης: Τελευταία Συνάντηση»: Μετά την επιτυχία της στην Θεσσαλονίκη έρχεται στην Αθήνα!
Επόμενο άρθροΗ Ειρήνη Ερμίδου φωτογραφήθηκε για το site της Ιταλικής Vogue!